REKLAMI GEÇ

Denizli’de 23 Nisan’a coşkulu kutlama

Denizli’de 23 Nisan’a coşkulu kutlama

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Denizli’de de coşkuyla kutlandı.

/ DENİZLİHABER / 23 Nisan 2012 Pazartesi, 14:31

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Denizli’de sabah saatlerinde çelenk sunumu ile başladı. Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Metin Keşap ve Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Denizli Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

Kutlamalar daha sonra Denizli Atatürk Stadı’nda başladı. Bahar havasının etkili olduğu Denizli’de kutlamalara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Metin Keşap ve Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan askeri araçla stat içinde dolaşarak vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutladı.

Denizli Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenci andı okundu. Şiirlerin okunmasından sonra tören geçişi yapıldı. Tören geçişinde rengarenk kıyafetleriyle çocukların yürüyüşü büyük alkış topladı.

Polonya ve Bulgaristan’dan gelen 55 kişilik yabancı öğrenciler de ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyüşe katılarak vatandaşları ve protokolü selamladı.

Öğrencilerin gösterileri ise büyük alkış topladı. Özellikle Atatürk’ü canlandırarak zeybek oynayan öğrencinin gösterisi binlerce kişi tarafından dakikalarca alkışlandı.

Denizli Atatürk Stadı’ndaki kutlamalar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan sona erdi. İlköğretim okullarında da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı