REKLAMI GEÇ

Bağbaşı Yolu modernize ediliyor

Bağbaşı Yolu modernize ediliyor

Denizli’nin Antalya ve Muğla karayolu çıkışında genişletme çalışmaları başlatılan 7 kilometrelik Bağbaşı Yolu, üç şerit araç yolu, çift yönlü bisiklet yolu, ağaçlandırma ve aydınlatmayla modern hale getirilecek

/ DENİZLİHABER / 14 Eylül 2013 Cumartesi, 13:32

Bağbaşı Yolu’ndaki çalışmaları yardımcısı Mahmud Güngör’le inceleyen Denizli Belediye Başkanı Ak Partili Osman Zolan, Denizli’nin, İzmir ve Ankara yollarında yaptıkları düzenlemelerle kente bambaşka bir hava kattıklarını dile getirdi. Aynı çalışmayı Denizli’yi Antalya ve Muğla’ya bağlayan Bağbaşı Yolu’nda hayata geçireceklerini ifade eden Zolan, “7 kilometre uzunluğundaki Bağbaşı Yolu’nu dünya standartlarına taşıyoruz. Güvenlik açısından, konfor açısından standartları artırılacak yol, Denizli’ye yakışır hale gelecek. Yaya ve araçlar için geçitler yapılıyor. Araç yolu üç şeride çıkarılırken, yan yol, çift yönlü bisiklet yolu, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmaları yapılacak. Baştan sona yenilenecek Bağbaşı Yolu’ndaki çalışmalar, bu yıl sonuna kadar tamamlanacak” dedi.

Bağbaşı Yolu çalışmasının Ulus Kavşağı’ndan Kelleci Kardeşler Kavşağı arasındaki bölümde yapılacağını, Karayolları Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaptıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Bu yol, Denizli’nin bugünkü imajına yakışmayan bir noktadaydı. Karayolları Bölge Müdürlülüğü ile işbirliği içindeyiz. Asfaltını Karayolları yapacak, diğer yol düzenlemeleri Denizli Belediyesi tarafından yapılacak. Çevreyolu tamamladığında bir bulvar haline gelecek. Yaya ve can güvenliği itibariyle en üst seviyede olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı