REKLAMI GEÇ

Marketlere zabıta baskını

Marketlere zabıta baskını

Denizli’de faaliyet gösteren 33 marketler zinciri denetlendi. Denetlenen marketlerde bur çoğunu uyarı cezasında bulunan zabıta ekipleri, denetimlerin devam edeceğini belirttiler.

/ DENİZLİHABER / 24 Eylül 2013 Salı, 11:15

Denizli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli mahalle ve semtlerinde faaliyet gösteren büyük marketlerin denetimleri sürüyor. Şuana kadar 33 marketler zincirinin denetlendiğini kaydeden Denizli Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Akbulut denetimlerin devam ettiğini söyledi.

Denetimlerde, depolar, et işleme bölümleri, unlu mamuller işleme yerleri, genel temizlik, gıda maddelerinin muhafazası, çalışan personellerin iş elbiseleri, yangın tüpleri, camlarda yazan dövizler ve uygunsuz mal çıkarma gibi kanunlarda kontrol edilerek işletmecilere uyulması gereken kurallar hakkında bilgi verildi.

ÖNCE UYARDILAR
Denetimlerin devam edeceğini kaydeden Denizli Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Akbulut, “Denizli Belediyesi Zabıta Ekipleri söz konusu kontrollerde, şehrin genelindeki marketler zincirlerine denetimlerde bulunuyor.

denizli-zabita-market-denetimi-ic

Şu ana kadar ekiplerimiz tarafından 33 marketler zinciri denetlenmiş olup bazı marketlerimize sözlü uyarılarda bulunulmuştur” dedi.

Denetimlerin bununla sınırlı kalmayıp devam edeceğini belirten Akbulut, vatandaşların sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir ortamda alış veriş yapmaları için denetimlerinin aralıksız devam edeceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı