REKLAMI GEÇ

Hava 4 derece ısınacak

Hava 4 derece ısınacak

Denizli Meteoroloji İl Müdürlüğü, dört günlük hava tahmin raporunu açıkladı. Hava sıcaklıkların dört derece artarak 30’nin üzerinde seyredeceğinin belirtildiği açıklamada, orman yangınlarına dikkat çekildi.

/ DENİZLİHABER / 24 Eylül 2013 Salı, 15:29

Denizli Meteoroloji İl Müdürlüğü, dört günlük hava tahmin raporunu açıkladı. Önümüzdeki dört gün içerisinde hava sıcaklıkların 4 derece artması beklenen Denizli’de hava tahmin raporuna göre:
Hava sıcaklığının 27 derecelerde seyrettiği 24 Eylül Salı(Bugün) en düşük hava sıcaklığı 13 derece olması bekleniyor.

25 Eylül Çarşamba günü ilimizde hava az bulutlu geçecek beklenen en düşük hava sıcaklığı 14, en yüksek sıcaklığın ise 29 derece,

26 Eylül Perşembe günü hava az bulutlu olacak. Beklenen en düşük hava sıcaklığı 15 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 31 derece olması bekleniyor.

27 Eylül Cuma günü, havanın az bulutlu olacağını ve en düşük hava sıcaklığının 14 en yüksek sıcaklığın ise 29 derece olması beklenirken,

28 Eylül Cumartesi günü beklenen en düşük sıcaklık 14, en yüksek sıcaklığın ise 30 derece olması bekleniyor.

ORMAN YANGINLARINA DİKKAT ÇEKİLDİ
İl Meteoroloji Müdürlüğü’nün dört günlük hava tahmin raporunda hava sıcaklıkların 30 derecenin üzerinde seyretmesi ve nem oranının yüzde 25’in altında olması nedeniyle orman yangınlarına karşı dikkatli olunması konusunda da uyarıda bulunuldu.

Yapılan açıklamada, “Orman yangınları açısından tedbirli olunmalıdır. Ormanlık ve kuru ot bulunan alanlarda ateş yakılmamalı ve kırık şişeler bırakılmamalıdır” uyarısında bulunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı