REKLAMI GEÇ

Denizlililer yine meydanlarda

Denizlililer yine meydanlarda

Denizlililer Gezi Parkı eylemini bugün de sürdürdü. Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu binlerce Denizlili Çınar Meydanı’na bu akşam da akın etti. Akşam saatlerinde sayıları 10 bine yaklaşan topluluk lise Caddesi üzerinden yürüyerek Kınıklı’ya doğru hareket etti.

/ DENİZLİHABER / 2 Haziran 2013 Pazar, 22:00

Binlerce Denizlili yine Çınar Meydanı’nda bir araya gelerek Taksim Gezi Parkı Protestolarını sürdürüyor. Saat 18.00 sularında meydanda toplanmaya başlayan kalabalık, hükümet ve Başbakan Erdoğan hakkında sloganlar atarak, tepkilerini dile getirdi.

denizli-3-gundur-

İstiklal Marşı okuyan binlerce Denizlili zaman zaman da tek bir ağızdan Çav Bella ve 10. Yıl Marşı okuyarak tepkilerini dile getirdi

Çınar Meydanı Cumartesi akşamın da olduğu gibi çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu protestocularla doldu.

SABAHA-KADAR-

Gezi Parkı’yla başlayan hükümet aleyhindeki protestoların ilki Cumartesi akşamı Denizli Çınar Meydanı’nda başlamış, 20 bini aşkın Denizlili deyim yerindeyse yeri göğü inletmişti.

Eylemcilerin bugün de sosyal medya üzerinden organize oldukları gözlendi.

Göstericiler, Saat 21.30 sularında Lise Caddesi üzerinden dün akşam ki gibi Kınıklı’ya doğru yürüyüşe geçti. Sloganlar atarak ellerinde Türk Bayrakları ile Kıbrışşehitleri Caddesi, Demokrasi Meydanı istikametinden yürüyen gruba balkonlarından vatandaşlar da ellerindeki kepçeleri tava ve tencerelere vurarak destek verdi.

Göstericilerin geçtiği güzergahta çok sayıda vatandaş da evlerinin ışıklarını yakıp söndürerek desteklerini gösterdi.

ayni-arac-

Binlerce Denizlili, daha sonra Kınıklı’daki Yurtlar Kavşağı’na geldi. Mevlana Caddesi bitimindeki Amfi Park’ta toplanan çoğu öğrenci grup, sabaha kadar nöbet tutmak üzere parka girdi. Yüzlerce öğrenci gece nöbeti için parkta kalma kararı aldı.

Öte yandan Çınar’da toplanan gruplar da mumlar yakarak belediye önünde oturma eylemi yaptı.

Yorumlar

Halit ARICAN   -  Bağlantı 2 Haziran 2013, 22:58

Bu duyarliliginiz icin ne kadar tesekkür etsem azdir lütfen DENiZLiLi GURBETCI hemserinizin tesekkürünü kabul edin.
Halit

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı