REKLAMI GEÇ

Anız yangını TOMA ile söndürüldü

Anız yangını TOMA ile söndürüldü

Denizli’de iki ayrı tarlada çıkan anız yangını rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Ekili alanların zarar gördüğü mahalleyi tehdit eden yangın, itfaiye ve çevik kuvvetin toplumsal olaylara müdahale aracı Toma ile söndürüldü.

/ DENİZLİHABER / 3 Haziran 2013 Pazartesi, 11:08

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
İlk yangın Denizli-İzmir karayolu Anemon Oteli yanındaki alanda bugün öğle saatlerinde başladı. Rüzgarın da etkisiyle, kuru otların bulunduğu alanda başlayan yangın kısa sürede büyüyerek çevreye yayıldı.

denizli-3-gundur-
Alevler karayolu kenarına kadar geldi. Trafik ekipleri, yaklaşık 2 saat karayolunu trafiğe kapatarak ulaşımı başka yönden sağladı. İtfaiye ekipleri, arazideki yangını söndürmek için büyük çaba harcadı. Alevler bir kargo şiddetinin bahçesine kadar yayıldı. Yangın daha sonra kontrol altına alınarak söndürüldü.

İkinci yangın ise Bozburun Mahallesi’ndeki tarlalarda çıktı. Anız yangının büyümesi sonucu ekili alanlar yanarak zarar gördü. Rüzgarın da etkisiyle alevler mahalledeki evlere doğru gelmeye başlayınca mahalleli traktörlerle tarlaları sürdü.

SABAHA-KADAR-

Çevredekiler, ellerine aldıkları eşyalarla alevlere müdahale etti. Bölgeye gelen çok sayıda itfaiye ekibi de alevlere müdahale etti. Toma aracı da olay yerine gelerek alevlere su sıktı, yangın söndürüldü.

denizli-cinar-i-doldurdu-

Yorumlar

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 3 Haziran 2013, 12:18

TEŞEKKÜRLER EMNİYET MÜDÜRÜM,TEŞEKKÜRLER ZEKİ BULUT.ADAM GİBİ MÜDÜR.TÜRKİYEYE ÖRNEK OLSUN.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı