REKLAMI GEÇ

Fırtına Denizli’de korkuttu

Fırtına Denizli’de korkuttu

Denizli’de saatteki hızı 79 kilometreye ulaşan şiddetli fırtına ve ardından başlayan sağanak yağış kentteki yaşamı olumsuz etkiledi. Vatandaşlar yürümekte bile zorlanırken, fırtına ile birlikte uçuşan cisimler caddeleri çöp yığınına çevirdi. Bazı uyarı levhaları zarar gördü.

/ DENİZLİHABER / 19 Ocak 2013 Cumartesi, 15:16

Denizli’de şiddetli fırtına ve ardından başlayan sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiledi. Vatandaşlar ulaşımda zorluk çekerken, fırtına ile birlikte uçuşan cisimler caddeleri çöp yığınına çevirdi. Bazı uyarı levhaları zarar gördü.

RÜZGARIN HIZI 79 KM’YE ULAŞTI
Kentte dün akşamüzeri başlayan şiddetli fırtına ve ardından gelen sağanak yağış kentte hayatı olumsuz etkiledi. Önceleri saatteki hızı 30- 55 km civarında seyreden fırtına gecenin ilerleyen saatlerinde şiddetini arttırdı ve saatteki hızı 79 km’ye ulaştı.

CADDELER ÇÖP YIĞININA DÖNDÜ
Şiddetli fırtına Gazi Bulvarı’ndaki bir ağacın devrilmesine neden olurken, bazı uyarı levhaları da uçtu. Bu arada çöp konteynırları devrildi ve uçuşan çöpler caddeleri çöp yığınına çevirdi. Çoğu evin balkonlarındaki malzemelerde fırtına ile birlikte havaya savruldu.

METREKAREYE 32 KG YAĞIŞ DÜŞTÜ
Fırtınanın ardından başlayan sağanak yağışta insanları etkiledi. Vatandaşlar fırtına da yürümekte bile zorlanırken, birde sağanak yağışa yakalanınca ne yapacağını şaşırdı. Kentte dün geceden bu yana metrekareye 32 kg yağışın düştüğü öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı