REKLAMI GEÇ

Kar zinciri Denizli’de 50 lira Cankurtaran’da 100 lira

Kar zinciri Denizli’de 50 lira Cankurtaran’da 100 lira

Cankurtan’da yaşanan olumsuz koşullar, kar ve buzlanma nedeniyle alınan önlemler, kimileri için fırsat oldu. Yanına kar zinciri alan, hazır müşterili Cankurtaran’a koşuyor.

/ DENİZLİHABER / 9 Ocak 2013 Çarşamba, 14:24

Dnizli Antalya Karayolu’nun kış aylarının en sert günlerinde sürücülere geçit vermeyen noktası Cankurtaran, yine zincir satıcılarının akınına uğradı.

Tüm uyarılara rağmen zincirsiz trafiğe çıkan ve o yolu kullanmak zorunda olan onlarca duyarsız sürücü, zincir satıcılarının fahiş fiyatlarına razı olmak zorunda kalıyor.

Kent merkezinde ortalama kalitesi 50 TL’den satılan zincirler, Cankurtaran’da 100 TL’den satılıyor.

Zinciri alıp Cankurtaran’a koşan kısa gün karcıları, “Kar yağdı mı bize gün doğuyor. Fiyatlar belli. İster alırlar ister almazlar” diye konuşuyor.

Her biri günde en az 15-20 kadar zincir satıyor. Tatlı para kazanmanın zorlukları da var. Günün büyük bölümü eksilerde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle saatlerce soğukta kalıyor ve bazen de kardan dolayı dizlerine kadar ıslanıyorlar.

Yorumlar

ümit orhan   -  Bağlantı 10 Ocak 2013, 00:30

Denizli Valiliğinin ve karayollarının ilgisizliği nedeni ile üç-beş km`lik cankurtaranda sürücülere yaşatılan rezillikten dolayı her iki kurumu da kınıyorum. O rampayı tırmanırken gözüm karayolları ekiplerini aradı boş yere. Bir tene küçük bir grayder Denizli`ye doğru rampa aşağı üç santimlik karı kürüyordu. İnsan Allah`tan korkar. O yola tuzlama yapılmaz mı? Bu kadar vurdumduyarsızlık olur mu? Tuzlama yapılsa o rampa zincirsiz uçarak çıkılır. Konya`dan sabah 09.00 kar ve tipi içinde yola çıktım. Dinar yol ayrımına kadar yağmur yağarmışcasına ıslak yollardan kar tipisinde ulaştım Deniz`liye. Ama cankurtarandan kurtulmak için zincir taktım. Vali bey, karayolları müdürü beyefendi; arabanıza binip Afyon-Konya yolunda dolaşmaya çıksanız diyorum. Zincire gerek yok, havanız yeter.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı