REKLAMI GEÇ

Modanın kalbi Forum Çamlık’ta atacak

Modanın kalbi Forum Çamlık’ta atacak

Forum Çamlık, tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde 27-29 Eylül’de eşzamanlı olarak düzenlenecek Forum Fashion Week 2013 kapsamında birbirinden renkli ve heyecanlı moda etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin en ünlü moda tasarımcılarından Cemil İpekçi ve ünlü sunucu Özlem Yıldız, Forum Çamlık ziyaretçileriyle moda ve stil üzerine söyleşecek. 28 Eylül’de ‘Alışveriş Gecesi’ne özel indirim ve fırsatlar da Forum Çamlık ziyaretçilerini bekliyor.

/ DENİZLİHABER / 25 Eylül 2013 Çarşamba, 11:03

Türkiye genelindeki tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde eşzamanlı olarak düzenlenen Forum Fashion Week heyecanı, Forum Çamlık’ta da yaşanacak.

İPEKÇİ DENİZLİ’YE GELİYOR
28 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da moda dünyasına yön veren ünlü tasarımcı
Cemil İpekçi, Forum Çamlık ziyaretçileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirecek. Moda ve stil üzerine gerçekleşecek sohbette Cemil İpekçi, stil ipuçları ve sezon modasına dair önerilerde bulunacak, dinleyicilerin modaya dair sorularını yanıtlayacak.

ALIŞVERİŞ KEYFİ GECEYE UZUYOR
28 Eylül’de gerçekleşecek ‘Alışveriş Gecesi’ kapsamında 18.00-23.00 saatleri arasında birçok ünlü markada Forum Fashion Week’e özel indirimler, fırsat ve kampanyalar da
Forum Çamlık ziyaretçileriyle buluşacak. Ziyaretçilerin alışveriş keyfi, DJ Berna Öztürk’ün çaldığı birbirinden güzel şarkılarla ikiye katlanacak.

ÖZLEM YILDIZ’DAN STİL İPUÇLARI
29 Eylül Pazar günü saat 16.00’da ise ünlü oyuncu ve sunucu Özlem Yıldız, moda ve alışveriş tutkunlarıyla bir araya gelerek, moda ve stil ipuçlarını paylaşacak. Ünlü güzel, dinleyicilere 2013 Sonbahar-Kış sezonu için örneklerle kombin önerileri sunacak.

Birbirinden yetenekli sokak sanatçıları ise Forum Çamlık ziyaretçilerine kimi zaman muhteşem gösteriler sunacak kimi zamansa söyledikleri şarkılarla alışveriş ve moda coşkusuna eşlik edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı