REKLAMI GEÇ

Pakdil, Başkan Zolan’ı ziyaret etti.

Pakdil, Başkan Zolan’ı ziyaret etti.

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, bir dizi toplantılar ve etkinliklere katılmak üzere geldiği Denizli’de, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 15 Nisan 2013 Pazartesi, 16:55

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil ile birlikte, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak, Bilal Uçar, AK Parti İl Başkanı Avni Örki ile çok sayıda protokol üyeleri Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Zolan, ziyarette yaptığı konuşmada, şehirleşeme alanında son 9 yıldır yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Denizli’nin her alanda Türkiye’nin lokomotif illeri arasında yer aldığını kaydeden Başkan Zolan, “Denizli Belediyesi olarak Denizli’nin önündeki engelleri kaldırma noktasında gayret ediyoruz. Denizli sanayisiyle ülkede söz sahibi olan bir ildir. İhracatta Türkiye’de 8. iliz. Gelen turist sıralamasında 5. iliz. Tarım alanında her türlü ürünün yetiştiği bir şehirdeyiz. Denizli potansiyel itibariyle önü açıktır. Denizlimiz, şehirleşme anlamında ise 2004’e gelinceye kadar istediğini alamamıştır. Kamu yatırımlarından nasibini alamamıştır. 2004’de ise hizmet destanı yazmaya başladık. Milletvekilimiz Sayın Nihat Zeybekci ile çıktığımız bu yolda, vatandaşlarımıza hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Şehrin birçok sorununu çözdük. Ancak daha yapacak çok işimiz var. İnşallah sizlerin de desteğiyle, milletimizin desteğiyle bu sorunun altından kalkarız. Tekrar şehrimize hoş geldiniz” dedi.

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, “Denizli’nin çok gayretli insanları var. Denizli marka şehirler olma anlamında ön sırada yer alıyor. Denizli, Türkiye’nin en güzel şehirlerinden bir tanesidir. Yerel yönetimlerin önemi burada kendini gösteriyor. Denizli büyükşehir olduğu için yakın bir gelecekte bu güzellikleri il genelinde de göreceğiz. Aşk, heyecan ve inancı olan insanlar bu hizmetleri hep beraber yürütürler” diye konuştu.

Daha sonra Başkan Zolan, Milletvekili Pakdil’e Denizli’ye özgü Çeşm-i Bülbül hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı