REKLAMI GEÇ

TOKİ 243 konutu satışa çıkardı

TOKİ 243 konutu satışa çıkardı

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, Aktepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 243 konutu satışa çıkardıklarını açıkladı. Karaca, alt gelir grubuna yönelik özel kampanyalarının olduğunu da vurguladı.

/ DENİZLİHABER / 12 Nisan 2013 Cuma, 14:29

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti.

Aktepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 940 adet konuttan 243’ünün 28 Haziran’da satışa çıkarılacağını söyleyen Karaca, özellikle dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi için yeni kampanya başlattıklarını açıkladı.

Karaca, “ Özellikle alt gelir grubu projelerine öncelik vererek, piyasa şartlarında ev sahibi olma imkanı bulunmayan vatandaşlar için konut üretiyoruz. Bu kapsamda Denizli’de de alt gelir grubunun kira öder gibi ev sahibi olmaları için Aktepe Mahallesi’nde inşası tamamlanan konutlar için yeni bir kampanya başlattık. Satışa sunulan 141 daire için son başvuru tarihi 28 Haziran. 84 metre kare ile 94 metre kare dairelerin peşinat bedeli 6 bin lira olarak belirlendi. 240 ay vade ile ödemeleri yapılabilecek. Yine o bölgede bulunan 112 adet 3+1 daireler ise 10 bin lira peşinat ile 180 ay vadeyle satılacak. Bu daireler içinde son başvuru tarihi 28 Haziran. Ağustos 2013’de konutlar hak sahiplerine teslim edilecek” dedi.

Konut edinmek isteyenlere biran önce bu bölgeden ev sahibi olmalarını tavsiye eden Karaca, “ Akvadi Park Projesi’nin yapımı da hızla devam ediyor. Bu proje tamamlandığında burası cazibe merkezi olacak. Şartlar uygunken buradan konut alınmalı. Vadi projenin tamamlanmasıyla birlikte buradan konut edinmek isteyenler aksi halde üzülebilirler. Bu bölgeden konut edinmek isteyenler Halk Bankası Şubeleri’ne başvurabilirler. Ayrıca TOKİ’nin www.toki.gov.tr adresinden de geniş bilgi edinebilirler” diye konuştu.

TOKİ’nin Türkiye’nin birçok şehrinde çok güzel projeler ortaya koyduğunu belirten Başkan Zolan, sözlerine şöyle devam etti:
“ TOKİ bizim yüz akımız. Güvenli ve dayanıklı projeler üreten TOKİ Denizli’de de önemli projelere imza attı. Bu projelerin birçoğunda birlikte çalıştık. Bu projelerin gerçekleştiği bölgeler artık cazibe merkezi konumunda. Bu bölgelerde yaşayan insanlarımız artık daha mutlu daha huzurlu ve güzel bir ortamda yaşıyorlar. Özellikle Ege’nin en büyük parkı olan Akvadi Parkı’nın yanı başında yapımı tamamlanan 940 konutun tamamlanmış ve uygun şartlarda satışa sunulmuş olması bizi mutlu ediyor.”

Yorumlar

ramazan güneş   -  Bağlantı 7 Eylül 2013, 17:42

teslim ağustos 2013 deniliyor. şuan eylül 7 hala haber yok

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı