REKLAMI GEÇ

“Güney Hizmeti unuttu”

“Güney Hizmeti unuttu”

Denizli’nin Güney ilçesinde 15 yıl aradan sonra belediye başkanlığına talip olan AK Partili Halil Ayhan, ilçe halkının hizmetlerden mahrum kaldığını öne sürerek, seçilmesi durumunda Güney’in belediyeciliği yeniden hatırlayacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 2 Aralık 2013 Pazartesi, 14:05

ŞENGÜL BOZ

AK Parti deyim yerindeyse bu seçimde Denizli’de tam bir aday adayı enflasyonu yaşadı. Pamukkale ve Merkez Efendi ile birlikte 19 ilçede 82 belediye başkan aday adayı başvuru yaptı. Tek başvurunun yapıldığı yer ise Güney oldu.

Güney’de AK Parti’nin tek aday adayı olan Halil Ayhan, Türkiye’de de tek olduğunu söyledi. Türkiye genelinde AK Parti’de tek aday adaylık başvurusu yapılan başka seçim bölgesinin olmadığını ifade eden Ayhan, yerel yönetimi iyi bildiğini, 1994-1999 döneminde ANAP’tan belediye başkanı seçilerek Güney’e hizmet ettiğini belirti.

“VEKİLLERİN İLÇESİ”
Kendisinden sonraki dönemi “Güney’in kayıp yılları” olarak nitelendiren Ayhan, “Güney, 15 yıldır hizmet alamıyor. Göç arttı, iş sahaları azaldı. Bugün Güney vekillerle yönetiliyor. Birçok okulda bile müdür ataması yapılamadığı için vekiller tarafından eğitim-öğretime devam ediliyor” dedi.

“KÖYLERİN YÜZDE 50 OYU VAR”
“30 Mart’ta Güney’de oy dengeleri değişecek. Kırsal kesimin yüzde 50 oy oranı var. Ben kırsal kesimin oylarını alacağıma inanıyorum. 1994 yılından beri çalışıyorum” diyen Ayhan, şöyle konuştu:
denizli-guney-halil-ayhan-ic

“Güney, 15 yıldır belediyecilik hizmetlerinden yararlanamıyor. Hiçbir hizmet yapılmadı. Ben 15 yıl önce bıraktığım Güney Belediyesi’ni yeniden devralarak, kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Güney’in sorunlarını biliyorum. Sorunların çözümü için projelerimiz var. Güney halkı ile birlikte projelerimizi hayata geçireceğiz. Ankara-Denizli-Güney bir bütün içerisinde çalışacak.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı