REKLAMI GEÇ

Güneyliler Denizli’de buluştu

Güneyliler Denizli’de buluştu

Güney Ekonomik Sosyal ve Kültürel Kalkınma Vakfı, ilçeye ekonomik ve sosyal yapısına katkı sağlamanın yanı sıra, üniversite öğrencilerine burs vermek amacıyla Denizli’de gece düzenledi. Gecede çok sayıda siyasetçi de biraraya geldi.

/ DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2013 Perşembe, 13:58

Güney Ekonomik sosyal ve Kültürel Kalkınma Vakfı, üniversite öğrencilerine burs vermek amacıyla Denizli’de gece düzenledi.

Güney İlçesi’nin, ekonomik, sosyal, kültürel, sportif yapısının gelişmesine, iyileştirilmesine, Güney İlçesi’nde ve ilçenin coğrafi sınırları içinde daha yüksek ve verimli etkin düzeyde eğitim hizmetlerinin yerine getirilmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulan Güney Ekonomik Sosyal ve Kültürel Kalkınma Vakfı, Değirmende Alabalık Tesisleri’nde düzenlenen gecede Güneylilerin yanı sıra çok sayıda siyasetçi de biraraya geldi.

denizli-guneyliler-denizli-de-bulustu-ic

Başkanlığını Pamukkale Şarapları Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Tokat’ın yaptığı vakfın düzenlediği Güneyliler Gecesi’ne MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Denizli CHP Eski Milletvekili Ali Rıza Ertemur, Güney Belediye Başkanı Halit Gürbüz, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Belediye Meclis Üyeleri Teoman Sancar, Zulal Avcı, Arif Balkanay, CHP İl Genel Meclis Üyeleri Selahattin Koçdemir, Ali Şaşmaz, CHP Eski İl Başkanları Himmet Yavaş, Zafer Gönenç, Ali Kavak, CHP Merkez İlçe Eski Başkanı Hakan Kılınç, Denizli Barosu Eski Başkanı Adil Demir katıldı.

Vakıf Başkanı Yasin Tokat, gecede yaptığı konuşmada, katılımın her geçen yıl arttığını ve bundan mutluluk duyduğunu belirterek “Biz hep göç vermek zorunda kalan bir ilçeyiz. Ama buna rağmen insanının birbirine bağlılığının göstergesi olan bu buluşmaları devam ettireceğiz. Bizim insanımız bir arada olma ve kaynaşmaya olan ihtiyacını şimdiki gibi çeşitli vesilelerle bir araya gelişlerinde gidermeye çalışıyor. Buna aracı olmaktan fazlasıyla mutluyuz. Konuklarımızın tümüne gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

denizli-guneyliler-denizli-de-bulustu-ic-1

Gecede halk oyunları ekibinin Zeybek gösterisi katılımcılardan büyük alkış aldı. Güney Ekonomik Sosyal ve Kültürel Kalkınma Vakfı, gerçekleştirilen geceden elde edilen gelirle Güney’in ekonomik ve sosyal yapısına katkı sağlamanın yanı sıra, Güneyli üniversite öğrencilerine eğitim bursu verecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı