REKLAMI GEÇ

Sanat 8. kez Güney’den esiyor

Sanat 8. kez Güney’den esiyor

Denizli’nin Güney İlçesi’nde ‘Sanat Güney’den esiyor’ adı altında düzenlenen 8. Bağcılık Kültür ve Sanat Festivali gerçekleştiriliyor. Kültür Parkı’nda şövalelerini hazırlayıp tuallerini açan ressamlar Güney’i resmederken, geleceğin ressamlarına da kurs verdi.

/ DENİZLİHABER / 2 Eylül 2013 Pazartesi, 09:55

ŞENGÜL BOZ
8. Güney Bağcılık Kültür ve Sanat Fesitvali 1 Eylül (dün) başladı. 3 Eylül Güney’in Kurtuluş günü etkinlikleri ile sona erecek olan festivalde resim ve rölyef çalışmalarının yanı sıra şiir dinletisi, fotoğraf ve dia gösterisi yer alıyor.
denizli-guney-festivali-ic-1

Gazi Üniversitesi’nden Nahide Erol, Canan Atasoy, Murat Atasoy, Hilal Sevgen ile Cumhuriyet Üniversitesi’nden Mustafa Adalı, Marmara Üniversitesinden Doğuş Bakan Orenburg Devlet Üniversitesinden Tetyana Petrovska’nın katıldığı resim ve rölyef çalışmaları üç gün boyunca devam edecek.

Açık alanda resim çalışmalarını yürütürken çok sayıda çocuğun resme ilgi duyduğunu ve kendileriyle birlikte çalıştıklarını söyleyen Mustafa Adalı, “Biz burada hem Güney’in tanıtımını hem de sanata resme ilgi duyan yetenekli çocukları keşfetmiş oluyoruz. Onlarla birlikte resim yapmak bizleri keyiflendiriyor” dedi.
denizli-guney-festivali-ic

FESTİVAL 3 GÜN SÜRECEK
Bugün saat 14.30’da Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün katılımıyla devam edecek olan 8. Güney Bağcılık Kültür ve Sanat Festivali, yarın kuruluş günü etkinlikleri ile sona erecek. Güney’in düşman işgalinden kurtuluşunun 91. Yıldönümü kutlamaları 3 Eylül Salı günü saat 17.00’da başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı