REKLAMI GEÇ

CHP Honaz’da eğilim protestosu

CHP Honaz’da eğilim protestosu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Honaz’da gerçekleştirdiği eğilim yoklamasında üyelerin yarısına yakını sandığa gitmedi. Aday adaylarından Serpil Gürel, kendisinin ve kendisini destekleyen üyelerin önünü kesmek için yapılan komploları protesto etmek için eğilim yoklamasında oy kullanmadığını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 24 Kasım 2013 Pazar, 19:02

CHP’nin 9 ilçede gerçekleştirdiği eğilim yoklamaları, genelde sakin geçmesine rağmen, önümüzdeki günlerde tartışılacak olaylara da sahne oldu.

Honaz’daki yarışta protesto vardı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Honaz’daki aday adayları arasındaki eğilim yoklaması protesto nedeniyle düşük katılımlı oldu.

337 örgüt üyesinden sadece 180’i sandık başına gitti. Oyların 174’ünü Mevlüt kurban alırken, Serpil Gürel’e ise 6 oy çıktı.

serpil

GÜREL: “PROTESTO ETTİK”
İki aday adayından biri olan Serpil Gürel, kendisi ve kendisini destekleyenlerin sandığa gitmeyerek, eğilim yoklamasını protesto ettiklerini söyledi. Protestonun nedenini ise önünü kesmek için yapılan komplolar olarak açıklayan Gürel, “Biz de bu ortamda yarışa girmeyi uygun görmedik. Sandığa gitmeyerek tepkimizi ortaya koyduk” dedi.

Yorumlar

aysun   -  Bağlantı 24 Kasım 2013, 19:27

sizde bu kafa.
bencillik varken akp ne yapsa yeridir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı