REKLAMI GEÇ

“Kale’yi mutlaka kurtaracağız”

“Kale’yi mutlaka kurtaracağız”

CHP Denizli Kale İlçe Başkanlığı’ndan istifa ederek belediye başkan aday adayı olduğunu açıklayan Mehmet Çelimli, Kale’nin ve Kale’nin mahallesi olan belde ve köylerin sorunlarını bildiğini belirterek, “AK Parti iktidarının Kale ilçesine reva gördüğü haksızlıklardan mutlaka kurtaracağız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 6 Aralık 2013 Cuma, 13:50

Cumhuriyet Halk Partisi Kale İlçe başkanlığından istifa ederek belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayan Mehmet Çelimli, Nazilli Öğretmen Lisesi’nden mezun olduktan sonra 1979 yılında 1 yıl Kale’nin Özlüce köyünde öğretmenlik yaptı.

Daha sonra ODTÜ Siyasal Bilimler Fakültesi İngilizce Hazırlık Sınıfında yüksek öğrenimine başlamış ancak, 1980 darbesi sonucu faşizmin baskıları sonucu öğrenimini yarıda bırakmak zorunda kalan Çelimli, AK Parti İktidarının ileri demokrasi adına 12 Eylül 1980 faşist darbesinden daha fazla baskıcı bir yapı ile karşı karşıya kalındığını söyleyen Çelimli, Kale’yi kurtarmak için aday olduğunu açıkladı.

CHP’nin Kale’de tek aday adayı olan Çelimli, “At izinin İt izine karıştığı,insanların fişlendiği ve insanların ötekileştirildiği günümüz Türkiye ‘sinde Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu, Cumhuriyetin son kalelerinden Cumhuriyet Halk Partisi’nden büyük ve uygulanabilir projelerle sosyal belediyecilik anlayışı ile Kale’mize Belediye başkan adayı oldum.Halkımızın daha iyi daha rahat bir yaşam sağlamak ve sessizlerin sesi olmak için her türlü çalışmayı yapacağımı beyan ve taahhüt ederek 2014 Mahalli idareler ve Yerel yönetimler seçimlerinin tüm halkımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Çelimli, “Ülke ekonomisinin geldiği durum içler açısıdır. Çiftçiler, esnaflar, işçiler, dar gelirli aileler ve memurlar geçim sıkıntısına düşmüşlerdir. Türkiye genelinde ulusumuzun emekçileri ile Denizli’nin ve Kale ilçesinde çalışan ve üreten emekçiler yoksullaştıkça yoksullaşmışlardır. Eğitim, sağlık ve sosyal sorunlara AKP iktidarı çözüm üretemez hale gelmiştir” diye konuştu.

Yorumlar

mustafa yavuzer   -  Bağlantı 7 Aralık 2013, 02:06

başarılar senle olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı