REKLAMI GEÇ

Molo’dan Yarımca’ya “Cezalandırma” yanıtı

Molo’dan Yarımca’ya “Cezalandırma” yanıtı

Denizli’de Kale İlçesi’nin MHP’li Belediye Başkanı İsmail Yarımca’nın, Ak Parti iktidarının hizmetten mahrum bırakarak Kale’yi cezalandırdığı şeklindeki açıklamalarına Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Molo’dan yanıt geldi. Denizlihaber.com’a konuşan Molo, partisinin Kale’yi cezalandırmasının sözkonusu olmadığını, destek tekliflerini de Yarımca’nın geri çevirdiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2013 Cuma, 14:58

ŞENGÜL BOZ 
Denizli’nin Kale İlçesi MHP’li Belediye Başkanı İsmail Yarımca, düzenlediği basın toplantısında, iktidar partisi AKP’nin ilçesine gelecek hizmetleri engellediğini, MHP’li bir belediye başkanı seçtikleri için ilçe halkını cezalandırdığını iddia etmişti. Yarımca’nın bu sert açıklamalarına Denizlihaber’e konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Molo yanıt verdi. Molo, “Gerek Denizli Belediyesi, gerekse İl Özel İdaresi, ilçemize yatırım yapılması için gerekli desteğe vermeye hazır. Ancak Sayın Belediye Başkanı bu teklifleri reddediyor” dedi.
ALTINOVA YOLU İÇİN PROTOKOL İMZALANDI
Denizli’nin büyükşehir olmasını öngören yasanın onaylanması ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanının il sınırlarını kapsadığını hatırlatan Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Molo, “20 yıldan beri yapılmayı bekleyen 9 Km’lik Altınova yolu programa alındı. İl Özel İdaresi ile Denizli Belediyesi arasında protokol imzalandı. Önümüzdeki hafta içerisinde yapımına başlanacak” diye konuştu.
ALTINOVA’DAN TEMİZ SU ALIP, KİRLETİP GERİ VERİYORUZ
Kale ilçesinin sorunlarının başında atık su arıtma tesisinin olmamasının geldiğini belirten Molo, “Daha önceki yıllarda, Denizli Belediyesi arıtma tesisini ortak yapalım çağrısında bulundu. Ancak Belediye Başkanı İsmail Yarımca, arıtma tesisinin projesinin hazır olduğunu ileri sürdü. Hala yapılmadı. Kale İlçesi’nin suyu Altınova’dan geliyor. Biz oradan aldığımız suyu, kirletip geri veriyoruz. Kirli su burada sulama suyu olarak da kullanılıyor. Altınovalılar, bu durumdan sürekli şikayet ediyor” diyerek ilçeye en kısa zamanda arıtma tesisinin kazandırılması gerektiğini ifade etti.

12 YIL SONRA HİZMETE GİRDİ
Ak Parti İlçe Başkanı Molo, Kale’ye yatırımların AK Parti iktidarı döneminde geldiğini de vurgulayarak, “1994 yılında inşasına başlanan Kale Devlet Hastanesi Mayıs-2005 tarihinde geçici kabulü yapılarak hizmete açılmıştır. Başbakan’ımız 20 Mart 2004 mitinginde Denizlililere söz verdi, 1 yıl sonra hizmete girdi. Görüldüğü gibi Ak Parti hizmetlere engel değil” dedi.

KALELİLER VEFA BORCUNU ÖDEDİ
Kale İlçesi’nde 16 bine yakın seçmenin olduğunu belirten Molo, “İsmail Yarımca, uzun süredir politikanın içinde yer alıyor. İl Genel Meclisi üyeliği yaptığı dönemlerde Kaleliler için hizmet vermiş bir isimdi. 2009 yerel seçimlerinde aday olduğunda her partiden oy alarak belediye başkanlığına seçildi. Kaleliler vefa borcunu ödedi. 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti Kale’de de iktidar olacaktır” diye konuştu.

Yorumlar

nail günenç   -  Bağlantı 26 Temmuz 2013, 16:55

Sayın Başkan, bayram yaklaşıyor, Gölbaşı’na ulaşım olarak hangi yolu kullanmamı tavsiye edersiniz? (Denizli’den)
(Yolların yapımı için kaç seçim geçmesi gerekiyor?)

Efsane   -  Bağlantı 5 Temmuz 2013, 21:30

Sonunda KALE-ALTINOVA 9 km. YOL Yapılıyor.İnşallah bir an önce biterrrr.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı