REKLAMI GEÇ

Demiri tavında dövdü

Demiri tavında dövdü

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında düzenlediği ilçe turlarında son olarak Kale’yi ziyaret etti. Başkan Zolan, Kale’de yine davul ve zurnalarla karşılandı, esnaflarla buluştu, demir dövdü.

/ DENİZLİHABER / 20 Şubat 2013 Çarşamba, 16:20

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın ‘Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları’ devam ediyor.

Kale’nin MHP’li Belediye Başkanı İsmail Yarımca’nın dostane tavır sergileyerek karşıladığı Zolan Kale’de kendisine gösterilen ilgiden memnun kaldı.

Ziyaretine Kale Kaymakamlığı ile başlayan Başkan Zolan, Kale Kaymakamı Serap Özmen ile bir araya geldi. Kale’nin sorunlarını değerlendiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ziyaretin bir tespit ziyareti olduğunu, Kale’nin önceliklerinin belirlenmesi için yapılan bu ziyaretlerin büyükşehire geçişte işlerini kolaylaştıracağını söyledi.

Zolan bu zayeretin ardından Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’yı makamında ziyaret etti. Yarımca Zolan’abir kravat hediye etti. Belediye ziyaretinin ardından Başkan Zolan, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Başkan Zolan, girdiği bir demirci dükkanında ise demir dövdü.

Esnaf ziyaretinin ardından Büyükşehir Bilgilendirme Toplantısı’na geçen Zolan, büyükşehirin getirilerini anlattı.

Başkan Zolan, aynı gün içinde Kale’nin yanı sıra Gülbağlık, Kırköy, Adamharmanı ve Narlı Köyleri ile Gölbaşı ve Karaköy Beldeleri’nde de vatandaşlarla bir araya geldi.

Gülbağlı yol ve kapalı Pazar, Gölbaşılı halı saha istedi
Gülbağlık Köyü’nde vatandaşların yol ve kapalı pazaryeri istekleri ile karşılaşan Başkan Zolan ihtiyaçların giderilmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Gölbaşı Beldesi’nde ise gençlerin halı saha talebiyle karşılaşan Başkan Zolan, bir halı sahanın burada yapılacağı sözünü verirken, gençlerden amatör bir kulüp kurmalarını istedi.

Kırköy, Adamharmanı, Narlı Köyleri ile Karaköy Beldesi’ni de ziyaret eden Başkan Zolan, Kale’de yoğun bir gün geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı