REKLAMI GEÇ

Kale büyükşehire hazırlanıyor

Kale büyükşehire hazırlanıyor

Denizli Kale İlçe Belediyesi, büyükşehir hazırlıklarına başladı. Büyükşehir yasası ile birlikte hizmet sınırları da genişleyen Kale Belediyesi, araç parkını yeniledi. Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, paletli kepçe ve silindir aldıklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 24 Haziran 2013 Pazartesi, 16:51

Denizli’nin Kale İlçe Belediyesi büyükşehir yasasının onaylanmasının ardından, Kale’ye bağlanan 2 belde ve 25 köye hizmet götürüyor. İlçe nüfusunun artması ve hizmet sınırlarının genişlemesi nedeniyle araç filosunu da yenilediğini söyleyen Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, “ Büyükşehir ilçesi olduğumuzdan dolayı ilçe nüfusumuz ve faaliyet alanımız genişleyerek hizmet götüreceğimiz alan oldukça büyüdü” dedi.

“KENDİ BÜTÇEMİZDEN ALDIK”
Belediyenin ekonomik durumunun çok iyi olduğu ve hiçbir kurum veya kuruluşa borçlarının bulunmadığını belirten Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, “İlçe merkezimiz başta olmak üzere tüm belde ve köylerimizin yollarını baştan aşağıya düzenleyerek Kale ilçemize yakışır bir hizmet yapacağız. Denizli’de ilçeler arasında büyükşehir ilçesi olarak en hazır belediye Kale Belediyesi olduğunu iddia ediyorum. Ancak Kale Belediyesi olarak kendi bütçemizden yepyeni paletli kepçe ve silindir alarak vatandaşımıza hizmeti ayağına götüreceğiz” diye konuştu.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, göreve geldiğinden bu yana 3 adet çöp kamyonu, 2 adet kamyonet, kurtarıcı, 1 adet vidanjör, su tankeri, cenaze taşıma aracı, greyder, kepçe, traktör, traktör kepçe, acil kurtarma aracı (KAKUD), hasta nakil aracı ve toplu taşıma aracı olmak üzere 17 yeni araç aldığını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı