REKLAMI GEÇ

Uluslararası ziyarete hazırlanıyor

Uluslararası ziyarete hazırlanıyor

Kosova’nın İpek şehri ile kardeş şehir olan Denizli’ye bağlı Kale Belediyesi, Kosova Cumhurbaşkanlığı heyetini ağırlayacak.

/ DENİZLİHABER / 27 Nisan 2013 Cumartesi, 13:11

Şengül BOZ

Geçtiğimiz yıllarda Kosova’nın İpek şehri ile kardeş şehir anlaşması imzalayan Denizli’nin Kale ilçesi Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Kosova Cumhurbaşkanlığı heyetini ağırlamaya hazırlanıyor.

Toplantı yapmak üzere Denizli’ye gelecek olan Kosova Genel Sekreteri Nafiye Gas, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Breznica, Cumhurbaşkanlığında Hukukçularından Zijush Ahmeti ile Sead Bardhi, İletişim Sorumlusu Avnija Bahtiyari ve Kosova Cumhuriyeti Anayasa mahkemesinin Hukuk Müdürü Shefqet Berisha’dan oluşan ekip, Kale’yi ziyaret edecek.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Kardeş şehir olmanın gerekliliğini yerine getireye çalıştıklarını belirterek, “Kosova Cumhurbaşkanlığı heyetinin Pamukkale’de toplantı yapmak üzere Denizli’ye geldiğini öğrendik. Bizde Kale’ye davet ettik. Heyeti, en iyi şekilde ağırlamak ve Kale ilçesinin güzelliklerini tanıtmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Kosova Sağlık Bakanı Agani’ye Kale Hemşehrilik Beratı verilmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı