REKLAMI GEÇ

Kale’de 1. Kitap Fuarı açıldı

Kale’de 1. Kitap Fuarı açıldı

Denizli ‘nin Kale ilçesinde Kale Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaynak Kültür Yayın Gurubu’nun ana katılımcı olduğu 1. Kale Kitap Fuarı açıldı.

/ DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2013 Çarşamba, 12:35

Denizli’nin Kale İlçesi’nde bir ilk daha gerçekleştirildi. Kale Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaynak Kültür Yayın Gurubu’nun ana katılımcı olduğu Kale Kitap Fuarı’nın birincisi açıldı.

Kale Belediyesi Düğün Salonunda yapılan fuarın açılışına, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Özdemir, Şube Müdürü Mehmet Vayvada, İlçe Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Tıkım, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını Milli Eğitim Müdürü Akın Özdemir yaptı. Özdemir ilçede ilk kez kitap fuarı düzenlendiği ve önemli olduğunu vurguladı. Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca yaptığı konuşma da “1.si düzenlenen kitap fuarımızın gelecek yıllarda devam ettireceğiz. Belediye olarak her zaman böyle etkinlikleri destekleyeceğiz. Cenabı Allah’ın ilk emri olan “Oku” kavramının bilincinde nesiller yetiştirmek, okuma bilincini öğretmek, okumayı hayatımızın önemli bir parçası haline getirmeyi temenni ediyorum” dedi.

Fuar açılışında Kale Belediyesinin öğrencilere dağıttığı kuponlar ile ücretsiz olarak kitap dağıtımı yapıldı. Öğrenciler kitap kuponlarını vererek istedikleri kitapları aldı. Belediye Başkanı İsmail Yarımca öğrencilerin istediği kitapları kendi eliyle vererek kitabın yaz tatilinde okunmasını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı