REKLAMI GEÇ

Eğitime hayırsever desteği

Eğitime hayırsever desteği

Denizli’nin Kale ilçesinde hayırseverlerin katkısıyla yapılan eğitim kurumlarının açılışı törenle yapıldı

/ DENİZLİHABER / 8 Haziran 2013 Cumartesi, 17:08

Kale’de hayırseverlerin desteği ile yapılan. Mustafa Şipar Anadolu Lisesi, Mehmet ve Kemal Aracı kardeşler ilkokul ek binası, Abdürrahim Tuna ilkokulu ve Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ise Ortaöğretim ek binasının açılışı törenle yapıldı.

Kale Kaymakamlığı bahçesinde gerçekleşen törene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, AKP Milletvekilleri Nihat Zeybekçi, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Garnizon Komutanı Memduh Hakbilen, Denizli İl Genel Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Kale Kaymakamı Serap Özmen, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, daire amirleri, protokol üyeleri, hayırseverlerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca,“ Eğitime verilen desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır.”dedi.

Yarımca ayrıca Kale ilçesiyle Altınova köyü bağlantı yolunun biran evvel yetkili mercilerce yapılmasını istedi.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir yaptığı konuşma da Kale insanı olduğu yerde kendini fark ettirdiğini, üreten ve başarılarıyla bilindiğini söyledi. Vali Demir “Başarılı olan Kale insanı bizim için gurur kaynağıdır. Nerede olursa olsunlar Kaleli işadamları doğdukları yerleri unutmamışlar” diye konuştu.

denizli-kale-okul-acilisi

Konuşmalarının ardından hayırseverlere plaket takdim edildi. Hayrıseverlerden Mustafa Şipar Anadolu Lisesi, Mehmet ve Kemal Aracı kardeşler ilkokul ek binası, Abdürrahim Tuna ilkokulu ve Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca Ortaöğretim okulu ek binasının açılışı yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı