REKLAMI GEÇ

Mustafa Şipar Anadolu Lisesi’nin bahçesi genişliyor.

Mustafa Şipar Anadolu Lisesi’nin bahçesi genişliyor.

Denizli’nin Kale ilçesinde Mustafa Şipar Anadolu Lisenin bahçesinin alanı darlığından dolayı genişleterek yeni oyun parkurları yapılacak.

/ DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2013 Cuma, 14:38

Kaleli hayırsever işadamı Mustafa Şipar tarafından yapılan Anadolu Lisesi kurulduğundan bu yana sayısız başarılar yakaladı. Genişletme çalışmalarını Hayırsever Mustafa Şipar tarafından yapılırken, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca tarafından teknik ve ekipman desteği veriliyor.

Kale Belediyesi iş makinaları tarafından yapılan çalışmalarda sona gelindi. Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ve Hayırsever İşadamı Mustafa Şipar yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı İsmail Yarımca “Geçtiğimiz yıllarda eğitimin Kalelerinin faaliyete geçmesiyle büyük bir mutluluk yaşadık. Öğrenci sayısı dönemler geçtikçe artış yaşandı. Şuan mevcut bahçe alanın ufak olması yapılacak faaliyetler açısında sıkıntı yaşandığı dile getirildi. Hayırsever işadamımız Mustafa Şipar yine kollarını sıvayarak alan genişletme çalışmalarında da yine kollarını sıvadı ve belediye olarakta bu çalışmalara ortak olduk” dedi.

Hayırsever İşadamı Mustafa Şipar bahçenin genişlemesiyle okulumuzda eğitim görecek öğrenciler için çok kullanışlı olacağını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı