REKLAMI GEÇ

Özlüce Köy’ünde mezuniyet coşkusu

Özlüce Köy’ünde mezuniyet coşkusu

Denizli’nin Kale ilçesine bağlı Özlüce Köyü Ortaokulunda mezuniyet ve okul gecesi düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 14 Haziran 2013 Cuma, 12:44

Denizli’nin Kale İlçesi’ne bağlı Özlüce Köyü Ortaokulu öğrencileri, Mezuniyet ve okul gecesi düzenledi. Geceye, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Özdemir, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Vayvada, İl Genel Meclis Üyesi Durmuş Düngül, Etem Özsoy Çok Programlı Lisesi Müdürü Mustafa Yetişkin, Kale Belediyesi Meclis Üyesi Yaşar Mayuk, Özlüce Ortaokul Müdürü Mustafa Tomay, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.denizli-kale-ilcesi-ozluce-koyu-mezuniyet-coskusu- (1)

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başlanan Mezuniyet Gecesi’nde öğrencilerin hazırlamış olduğu halk oyunları gösterisi beğeniyle izlendi.

Öğrenciler daha sonra okulun ve okumanın önemini vurgulayan tiyatro gösterisi sundular.
Özlüce Ortaokuluna katkılarından dolayı hayırsever vatandaşlara plaket takdim edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın Özdemir yaptığı konuşmada Kale halkının çok sıcak samimi insanlar olduğunu belirterek Kale ilçesinde görev yaptığından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca çok güzel ve anlamlı bir gecenin tertiplendiğini ifade ederek “İl genel Meclis üyesi olduğum dönemde Özlüce Ortaokulunun kararını aldık, yapımına başlattık ve hizmete sunmuştuk. Bu gecede Belediye Başkanı olarak katılmak nasip oldu. Görev süremizce eğitimle kalkıp eğitimle yattık. Çünkü en iyi yatırım insana olan yatırımdır” dedi.

İLÇEYE TİYATRO SALONU SÖZÜ VERDİ
Tiyatronun çok güzel mesaj verdiğini vurgulayan Yarımca, tiyatro salonun ilçeye ihtiyaç olduğunu ve önümüzdeki günlerde projesinin yapılacağı müjdesini verdi.
Konuşmalarının ardından mezun olan öğrenciler okulda geçirdikleri en güzel anılarını anlatarak izleyiciyi kahkahaya boğdu. Programın sonunda protokol üyeleri ve mezun öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı