REKLAMI GEÇ

Cihan’dan 5 yılda 10 müze sözü

Cihan’dan 5 yılda 10 müze sözü

Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Sezer Cihan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sivil Toplum örgütlerini ziyaret eden Cihan, Denizli’nin en büyük eksiklerinden birinin de müze eksiği olduğunu belirterek, “Denizli’ye 5 yılda 10 müze yapacağız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 31 Ekim 2013 Perşembe, 13:43

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Sezer Cihan, seçim çalışmaları kapsamında Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Abdullah Şavklı, Harita Mühendisleri Odası Başkanı Kemal Karabulut, Mimarlar Odası Başkanı Cüneyt Zeytinci, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Polat Arıkan, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Hayri Ün’ü ziyaret etti. Samimi bir havada geçen görüşmelerde Cihan’a oda çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Sezer Cihan Denizli için hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahsetti. Oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin gerek kendisi, gerekse de Denizli ile ilgili sorularını yanıtlayan Cihan, doğup büyüdüğü Denizli’de gençlik yıllarında kurduğu hayallerini yıllar sonra gerçeğe dönüştürmek, Denizli sevdasını hayata geçirmek amacıyla göreve talip olduğunu ifade etti.

ozgecmis-anons

“DENİZLİ MÜZELER KENTİ OLMALI”
Ziyaretlerinde Denizli’nin ihtiyaç duyduğu hizmetler hakkında bilgi veren ve projelerini paylaşan Cihan, kentin en büyük eksiğinin müze yetersizliği olduğunu belirterek, “Denizli’ye horoz müzesi yapacağız” dedi. Denizli’ye 5 yıl içinde 10 müze kazandırılabileceğini dile getiren Cihan, “Müzecilik bizim işimiz. Gaziantep’teki 12 müzenin 7’sinin yapımında büyük emeğimiz var. Denizli’ye yapabileceğim müzelerin başında ‘Kent Müzesi’ geliyor. Denizli’nin değerlerinin sergileneceği bu müzeye yerli yabancı herkes ilgi duyacaktır. Denizli’nin sesini dünya duyacak. Denizli bir defa kültürlerin kavşak noktası, yolların kavşak noktası, ekonomisi ve sanayisiyle güçlü bir şehir. Birikimli ve girişimci insanları var. Sıcak yüzlü bir halkı vardır. Bütün bunlar ile köklü geçmişimiz üzerine, güçlü geleceğimizi hep birlikte inşa edeceğiz. Geçmişimize sahip çıkarsak, geleceğe güvenle bakabiliriz” dedi.

twitter-anons

facebook-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
15 Mayıs 2024 Çarşamba 14 28Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 17 32Çok Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Az Bulutlu