REKLAMI GEÇ

Ak Parti’nin aday tanıtım toplantısı Zolan’ı gururlandırdı

Ak Parti’nin aday tanıtım toplantısı Zolan’ı gururlandırdı

Ak Parti’nin Pazar günü gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısını değerlendiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Böylesi bir teşkilatın mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Ak Şölen’de salonu dolduran binlerce partilimizin inancıyla biz 20’de 20 olan hedefimize emin adımlar ile ilerliyoruz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 3 Şubat 2014 Pazartesi, 14:58

Hasan Güngör Spor Salonu’nda Pazar günü Ak Parti tarafından aday tanıtımlarının gerçekleştirildiği Ak Şölen sonrası bir değerlendirme yapan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Şölenimize gelerek bizlerin heyecanına ve coşkusuna ortak olan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Bizlere bir kez daha böylesi bir teşkilatın mensubu olmanın gururunu yaşattılar” diye konuştu.

ic-1

Tanıtım toplantısına katılanların kendilerine  olan inancını ve sevgisini gözlerinde görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Zolan, “Omuzlarımıza aldığımız sorumluluğun ne kadar büyük olduğunu bize bir kez daha hatırlattıkları ve bize güvendikleri için tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Pazar günü ortaya çıkan manzara gösteriyor ki salonu dolduran binlerce partilimizin inancıyla biz 20’de 20 olan hedefimize emin adımlar ile ilerliyoruz” dedi.

ic-4

HEDEF 20’DE 20
Salona girdiği ilk andan itibaren şahsına gösterilen sevgi ve ilginin yaşanabilecek en güzel duygulardan biri olduğunu dile getiren Başkan Zolan, “Ak Şölenimizde inanılmaz bir atmosfer yaşadık. Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin bizleri yalnız bırakmaması bizim için ayrı bir mutluluk. Milletvekillerimiz, teşkilat yöneticilerimiz, adaylarımız, aday adaylığı sürecinde demokratik yarışta ben de varım diyen tüm arkadaşlarımız o gün o salonda omuz omuza kol kolaydı. Hepsi tek bir yumruk olmuş hedefe nasıl ulaşılabileceğini gösterdiler herkese. Bizim hedefimiz Denizli’de 20’de 20. İstiyoruz ki Denizli’nin tüm ilçeleri, tüm beldeleri, tüm köyleri hizmetle tanışsın. Son 10 yılda Denizli’de yazdığımız hizmet destanını Denizli’nin tamamına yayalım. Bunu yapabilecek güçte ve inançtayız. O gün o salonu dolduran herkesin gözünde bu gücü ve inancı gördüm. Bize bu mutluluğu yaşatan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

ic-3

“BU MİLLETE HİZMETKARIZ”
Tüm adaylara başarı dileyen Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü: ” 19 ilçede Başbakanımız tarafından aday gösterilen tüm arkadaşlarımıza çıktıkları bu yolda başarı diliyorum. Hepsi bir birinden değerli bu arkadaşlarımızla aynı safta olmaktan gurur duyuyorum. Büyükşehir ve ilçe belediyesini bir kuşun iki kanadı olarak görüyorum. Her iki kanat uyumlu olursa ancak o zaman daha yükseğe daha ileriye gidilebilir. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin uyumu da Denizli’yi daha ileriye taşır, daha büyük işlere birlikte imza atılır. Bu bilinçle hareket ederek uyumun sağlanması için biz tüm ilçelerde inanıyorum ki gerekli başarıyı elde edeceğiz. Biz bu inancı taşıyor ve sadece milletimizin hizmetkarı olduğumuzu bir kez daha hatırlatıyoruz.”

ic-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 13 27Parçalı Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 26Az Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 15 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı