REKLAMI GEÇ

Aşureler Başkan’dan

Aşureler Başkan’dan

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 10 bin kişilik aşure dağıttı. Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve protokol üyeleri kazanın başına geçerek vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Honaz ve Çameli’de de aşure dağıtımı vardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2014 Perşembe, 16:15

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Bayramyeri Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun, oda başkanları, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Kocatepe, Başkan Zolan ve diğer protokol üyeleri aşure kazanının başına geçerek vatandaşlara aşure dağıtımında bulundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte 10 bin kişilik aşure kısa sürede tüketildi.

Başkan Zolan, Muharrem ayının Müslümanlar için kutsal aylardan biri olduğunu belirterek, “Dini inancımızın gereği ve bin yılı aşkın süredir o geleneğimiz, o güzelliğimiz hiç değişmedi. Aynı tatta aynı güzellikte aynı yoğun duygu yükü ile yine kavuştuk. Denizli Belediyesi iken yapmış olduğumuz aşure hayrımızı Büyükşehir Belediyesi olarak da gerçekleştirmek istedik. Bu değerlerimizi yaşatmamız lazım, bu değerlerimizi yeni nesillere, çocuklarımıza, insanımıza tekrar tekrar yaşatmamız gerekiyor” dedi.

honaz-foto

ÖĞRENCİLER DE AŞURE DAĞITTI
Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksekokulu öğrencileri de aşure hayrı yaptı. Okul bahçesindeki etkinlikte öğrencilerin, kendi aralarında topladıkları paralarla yaptığı hayır büyük ilgi gördü.

çameli

OKULDA AŞURE HAYRI
Çameli’de Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu müdürleri ile okul aile birlikleri geleneksel aşure günü düzenledi. Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikte, öğrencilere, velilere ve davetlilere aşure ikram edildi. Okulun bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe İlce Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun , Belediye Başkanı Cengiz Arslan,Belediye Meclis Üyesi Ömer Tosun , öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Mayıs 2024 Pazar 10 22Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 28Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Az Bulutlu