REKLAMI GEÇ

Aydınlı muhtarlar Denizli’ye hayran kaldı

Aydınlı muhtarlar Denizli’ye hayran kaldı

Aydın’ın Efeler ilçesinin muhtarları, Denizli’ye gelerek, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kente yapılan hizmetleri yerinde inceledi. Yapılan yatırımlara hayran kalan muhtarlar, kentteki tarihi ve doğal güzellikleri gezdi.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2023 Pazartesi, 13:46

Efeler ilçesinde görev yapan 83 muhtar, eşleri ve azaları, AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikle Denizli’ye geldi. Ekip, kentte Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

Muhtarlar, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nı, Adalet ve İncilipınar parklarını, Çamlık kent ormanını, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni gezdi. Ekip ayrıca Denizli’nin dünyaca ünlü beyaz cenneti Pamukkale Travertenleri ve Hierapolis Antik Kenti’ni görme fırsatı buldu. w

Denizli’ye yapılan hizmetlere hayran kalan muhtarlar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’la da bir araya gelerek hizmetler hakkında bilgi aldı, sohbet etti.

“DENİZLİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde muhtarlarla bir araya gelen Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, “Denizli’de vatandaşların doğumundan ölümüne, hatta ölüm sonrasına kadar her alanında hizmet veriyoruz. Özellikle sosyal projelerimizle insanımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Şehrimizi daha ileri taşımaya çalışıyoruz. Ülkemizin büyümesine Denizli olarak ayak uydurmaya gayret ediyoruz.” dedi.

“DEVASA PARKLAR İNSANA HUZUR VERİYOR”

Efeler ilçesi Fatih mahalle muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu, kentte özellikle yeşil alanları çok beğendiğini belirterek, “Şehrin içinde böyle devasa bir yeşil alanın olması vatandaşlar için oldukça büyük bir şans. Denizli’deki parklar Avrupa kentlerindeki parklar gibi, kentin içinde yeşili görmek hepimizi çok mutlu ediyor.  Son yıllarda her tüm şehirlerde yapılaşma arttı ve binalar çoğaldı. Bu binalar yapılırken yeşili korumak ve insanların nefes alabileceği yeşil alanlar bırakmak çok önemli. Denizli bunu çok iyi başarmış, şehrin her yerinde devasa parklar yapılmış. Denizli bu konuda bir çok şehre örnek olmuş. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

“DENİZLİ 20 SENEDE ÇOK DEĞİŞMİŞ, TANIYAMADIM”

Adnan Menderes mahalle muhtarı Sedat Uygun, “Ben 2012’den beri muhtarlık yapıyorum. İnsanları ve hizmeti çok seviyorum. Bir gün boyunca Denizli’deki yatırımları gezdik. İmkanım olsa ben ikâmetgahımı buraya aldırırım. Bizim orada planladığımız projeler burada çoktan hayata geçmiş. Dört dörtlük bir şehir burası, emeği geçen herkesin ellerine kollarına sağlık. Ben 90’lı yıllarda buradan sürekli geçiyordum. O zamandan bu zamana Denizli çok değişmiş. İnanılmaz yatırımlar yapılmış. Gerçek bir sosyal şehir olmuş.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 13 27Parçalı Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 26Az Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 15 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı