REKLAMI GEÇ

Başkan Osman Zolan’ın projeleri göz dolduruyor

Başkan Osman Zolan’ın projeleri göz dolduruyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın adayı Osman Zolan, doğa tutkunları için “Doğa Sporları Parkı” yapmayı planlıyor. Zolan, Çivril’deki Işıklı Gölü ile Buldan’daki Süleymanlı Gölü ve Yaylası’nı da yeniden düzenleyerek kullanıma açacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mart 2019 Salı, 15:43

Denizli Büyükşehir Beldiye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, 3 dev projesini daha görücüye çıkardı. Denizlililerin sosyal yaşantılarını daha da zenginleştirip, doğa ile iç içe vakit geçirmelerini sağlamak, bunların yanında alternatif turizme katkıda bulunmak amacı ile Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Denizli Kayak Merkezi ve Kefe Yaylası gibi alternatif turizmde markalar yaratan Zolan, Doğa Sporları Parkı ve Çivril’deki Işıklı Gölü ile Buldan’daki Süleymanlı Gölü ve Yaylası’nı da yeniden düzenleyerek kullanıma açmak için projelendirdi.

3 ÖNEMLİ PROJE
Bir dönem Denizlililerin topluca hafta sonlarını değerlendirdikleri Çivril’deki Işıklı Gölü, Buldan’ın zirvesindeki Süleymanlı Gölü ve Yaylası tekrar düzenlenerek hem kent halkına hem de alternatif turizmin hizmetine sunulacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, doğa sporu tutkunları için “Doğa Sporları Parkı” projesi, macera tutkunlarının yeni buluşma noktası olacak.

DENİZLİ, YENİDEN IŞIKLI’DA BULUŞACAK
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Denizli için açıkladığı 258 vizyon proje içinde Çivril’in Işıklı Gölü için hazırlanan proje göz doldurdu. Başkan Zolan’ın “Denizli’nin en güzel gölü neresidir: Işıklı Gölü’dür” dediği düzenleme için sit kurullarından gerekli izinler alındı ve projeler hazırlandı. Başkan Zolan, Işıklı Gölü çevresindeki buluşmaların bir dönem kentin kültürü olduğunu, bu kültürü tekrar canlandıracaklarını söylerken, “Çivril bu düzenlemeyi çok istiyordu. Çünkü sadece Çivril değil, Denizli’nin her yerinden insanlar giderdi buraya. Biz bu kültürümüzü tekrar canlandırmak istiyoruz. Bu gördüğünüz projelerin hepsi gerçek projedir. Gerekli kurullardan onayı alınmış, yapıma hazır halinin projesidir” dedi.

SÜLEYMANLI GÖLÜ VE YAYLASI TURİZME KAZANDIRILIYOR
Başkan Zolan’ın “Denizlimizin ayrı bir değeri” diye tanımladığı Süleymanlı Gölü ve Yaylası da gelecek dönemde turizme kazandırılacak. Başkan Osman Zolan, “Doğa ve insan dengesini koruyarak Süleymanlı’yı turizme kazandıracağız. Önümüzdeki dönem mutlaka yapacağız. Şimdiden hayırlı olsun” dedi. Buldan’da bulunan Süleymanlı Yaylası ve Gölü, kamp alanları, bungalov evler, piknik alanları, gezinti yolları, spor alanları ve sosyal tesisleri ile yayla turizmine kazandırılacak.

DOĞA TUTKUNLARI BURAYA: DOĞA SPORLARI PARKI
Doğa Sporları Parkı ile tüm Denizli halkı, doğa ile iç içe bir ortamda vakit geçirme imkanı bulacak. Parkta göletler, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, spor grupları, çocuk oyun alanları, piknik yerleri, macera parkuru, tırmanma duvarı, atlama kulesi ve kamp alanları yer alacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Az Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 19 35Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
23 Mayıs 2024 Perşembe 18 34Parçalı Bulutlu
24 Mayıs 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
25 Mayıs 2024 Cumartesi 13 28Parçalı Bulutlu