REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan, Hindistan Büyükelçisini ağırladı

Başkan Zolan, Hindistan Büyükelçisini ağırladı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hindistan Büyükelçisi Dr. Virander Paul’u ve beraberindeki heyeti ağırladı. Her iki ülkenin gelişen ticaret hacmine Denizli’nin daha da fazla destek olacağına inandığını kaydeden Başkan Zolan, “Denizli olarak bu konuda katkı sağlamak bize mutluluk verir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2023 Çarşamba, 12:31

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hindistan Büyükelçisi Dr. Virander Paul ve beraberindekileri ağırladı. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Anadolu Ekonomi Diplomasisi programı kapsamında Denizli’ye gelen heyet ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Ziyarete Büyükelçi Dr. Paul’un yanı sıra Hindistan İstanbul Başkonsolosu Sudhi Choudhary, MÜSİAD Diplomatik İlişkiler Komisyonu Başkanı Osman Nuri Önügören, MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı ve beraberindekiler katıldı.

Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Osman Zolan, “Denizli’mize hoş geldiniz. Ziyaretiniz umarım devletlerarası ilişkimize katkı sağlar, üst düzey ilişkilerimiz artarak devam eder. Ticari ve siyasi boyutta ilişkilerimizin daha da gelişmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.

BEYAZ CENNET PAMUKKALE’Yİ ANLATTI
Her iki ülkenin gelişen ticaret hacmine Denizli’nin daha da fazla destek olacağına inandığını kaydeden Başkan Zolan, “Denizli olarak bu konuda katkı sağlamak bize mutluluk verir. MÜSİAD, şehrimizde ve ülkemizde, sevdiğimiz ve gayretli iş insanlarından oluşan bir sivil toplum kuruluşudur. Sizleri şehrimize getirdiği için MÜSİAD’a teşekkür ederim” dedi. Başkan Zolan, daha önce beyaz cennet Pamukkale’ye ziyaret edip etmediğini sorduğu Büyükelçi Dr. Paul’a, dünya mirası hakkında bilgi verdi.

KARŞILIKLI FIRSAT VE İMKANLAR TAKİP EDİLECEK
Hindistan Büyükelçisi Dr. Virander Paul ise kendilerini sıcak bir şekilde ağırlayan Başkan Zolan’a teşekkür etti. Büyükelçi Paul, Denizli’de olmak büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Her iki ülkede önemli gelişmeler yaşanıyor. İlişkilerimizi daha da güçlendirebiliriz. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanını ziyaret ederek Denizli gezimize başlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Hindistan ve Denizli firmaları arasında ticaret ilişkilerinin gelişmesinde sizin de desteğinize ihtiyaç duyacağız” diye konuştu.

Daha önce Pamukkale’ye geldiğini anlatan Paul, ancak dünya mirasının Hindistan’da Bolywood sayesinde tanındığını birçok filmin Pamukkale’de çekildiğini söyledi. Konuşmaların ardından Başkan Zolan ve Büyükelçi Dr. Paul ziyaretin anısına birbirlerine hediye takdiminde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
30 Nisan 2024 Salı 15 30Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı