REKLAMI GEÇ

Büyükşehir donanımlı gençler yetiştiriyor

Büyükşehir donanımlı gençler yetiştiriyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 90 gencin faydalandığı “İşaret Dili”, “İleri Excel”, “Zaman ve Stres Yönetimi” ve “Zihinsel ve Dilsel Programlama” kursu düzenledi. Gençlere sertifikalarını veren Başkan Zolan, kursların gençlere artı değerler kazandıracağını ve donanımlarını daha da artıracağını vurguladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Haziran 2023 Pazartesi, 13:54

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra gençlerin istekleri doğrultusunda eğitim ve kurs çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından “İşaret Dili”, “İleri Excel”, “Zaman ve Stres Yönetimi” ve “Zihinsel ve Dilsel Programlama” kursları düzenledi.

4 ayrı eğitime katılarak kursları başarıyla tamamlayan 90 genç için sertifika töreni düzenlendi. Tören, Denizli Büyükşehir Belediyesinin Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) yerleşkesinde hizmete açtığı Gençlik Noktası’nda yapıldı. Programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden ve gençler katıldı.

Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, gençlerin talepleri doğrultusunda çalıştıklarını vurgulayarak “Arkadaşlarımızın hangi alanda ihtiyaçları varsa o konuda eğitimler yapmaya devam ediyoruz. Bizleri her zaman destekleyen ve hiçbir talebimizi geri çevirmeyen Başkanımız Sayın Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

“EĞİTİMLER SİZLERE ARTI DEĞER KAZANDIRACAK”
Başkan Osman Zolan ise, bir süre önce üniversite-şehir bütünleşmesine katkı sağlayacak Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Noktasını PAÜ yerleşkesinde hizmete aldıklarını söyledi. Başkan Zolan, Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile birlikte gençlerin istek, talep ve projelerini yapmaları adına en üst seviyede gençlere destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Zolan, “Bu eğitimler sizlerin donanımını artıracak. Bugün katkısı az gibi görünen konular, ileride sizlere nefes ve imkan verecek, gençlere artı değer kazandıracak. Eğitimleri tamamladığınız için her birinize çok teşekkür ediyorum. Akademik eğitiminizin yanında başka donanımlar da kazanmak ve kendinizi geliştirmeye yönelik adım atmak durumundasınız. Sizleri tebrik ediyorum” dedi. Başkan Zolan konuşmaların ardından kursiyerlere 4 farklı kursun katılım sertifikalarını verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
30 Nisan 2024 Salı 15 30Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı