REKLAMI GEÇ

Çardak’a sisten uçaklar inemedi

Çardak’a sisten uçaklar inemedi

İstanbul-Denizli uçak seferlerinin sis nedeniyle gecikmeli gerçekleşmesi yolcuların karabasanı oldu. Bazı yolcular, seslerini Okan Bayülgen aracılığıyla duyurmaya alışırken, sosyal medyada “muhteşem havaalanımız iyice meşhur odu” paylaşımları yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2014 Pazar, 11:20

Çardak Havaalanı’nın kabusu sis, dün akşam yine ortaya çıktı. Bu nedenle İdenizli seferini yapacak uakların İstanbul’dan gecikmeli havalandığı, Pegasus’a ait uçağın Çardak yerine Antalya Havaalanı’na indiği bildirildi.

Bu durumu Bülent Açıkgöz isimli yolcu twitter hesabından yaptığı “Kanatlı at Pegasus Antalya’ya getirebildi. Şimdi karadan Denizli’ye yoluluk başladı”paylaşımıyla protesto etti.

denizli-hava-alani-ucak-seferleri--acikgoz

Tuğba Acar Panayır ise, twitter hesabında “Muhteşem havaalaımız Okan Bayülgen’in programında iyice meşhur oldu. Bugün sisten uçak kalkamamış” diye yazdı.

denizli-hava-alani-ucak-seferleri-ic-1

DEGİAD eski Başkanı Sadık Emre Çaputçu ise tepkisini “Bıktık iptal ve rötardan. Sayın Bakan Denizli’ye hizmet yapacaksa şehre yakın bir yere havaalanı yaptırsın” sözleriyle dile getirdi.

denizli-hava-alani-ucak-seferleri-cabukcu

THY VE PEGASUS SUSKUN
Sis nedeniyle dün akşam yaşanan rötarlar, bugün de devam etti. THY ve Pegasus’un sabah saatlerinde gerçekleşmesi gereken İstanbul-Denizli seferleri yine sise takıldı. Uçakların saat 11.00 sıralarında Çardak’a iniş yapabildiği ifade ediliyor.

Konuyla ilgili THY Genel Müdürlüğü ve Pegasus yetkilileri sessizliğe büründü. Aksamayla ilgili bilgi almak iin aradığımız THY’de yetkililere ulaşılamazken, müşteri hizmetlerindeki görevliler “buür akamalar olabiliyor” demekle yetindi.

Pegasus’un Çardak’ta yer hizmetlerini veren Çelebi’nin görevlileri ise “Uçak inmek üzere. Şu anda bilgi verebilecek durumda değiliz” ifadesini kullandı.

 

 

Yorumlar

doğuş fırat oral   -  Bağlantı 18 Ocak 2018, 17:32

bu gecikmeler pilotların insan hayatını kuçuk ihtimal olsa bile riske atmamalarından dolayı olmuştur.bu havacılıkta olabilecek şeylerdir aksine pilotların işlerini iyi yaptığını gösterir.

doğuş fırat oral   -  Bağlantı 18 Ocak 2018, 17:28

17/01/2018 07:00 pc2320 saw-dnz denizliye geldiğinde yoğun sisten dolayı iniş yapamadı ve denizli uzerinde bekleme yaptı sis daha fazla arttı ve istanbula geri dönüş yapılırken izmire donerek izmire iniş yaptı 30dk sonra kalkarak denizliye indi

şeref doğan   -  Bağlantı 15 Aralık 2014, 11:13

akşam karşımızda bir muhatap bulamadık en azından oto gara göndere bilirlerdi sadece biz para iadesi yapamıyoruz demesini bilen görevliler var

şeref doğan   -  Bağlantı 15 Aralık 2014, 11:10

akşam iptal sabahkide iptal bu rezilliğimizin karşılıgı birde igisizlik olunca temelli rezil olduk birde üstüne ne para iadesi nede kredi kartına iade yapılmadı sivil uçuşlara açtık diye övünen siyasilere duyurulur bu mağduriyetimizi kim karşılayacak

Ali akturk   -  Bağlantı 14 Aralık 2014, 13:08

1997 yıllarında hava alanı uygun değil 72 trilyonu Boşa harcamayın, hava durumu ve rüzgar durumu uygun değil, beş YILLIK planlarda denizli Sarayköy arasına yapılsın dediğimizde iş adamlarımız organizeye yakın vs vs diyordular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 13 27Parçalı Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 26Az Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 15 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı