REKLAMI GEÇ

CHP’de Büyükşehir adaylığı bilmecesi

CHP’de Büyükşehir adaylığı bilmecesi

Dün akşam saatlerinde birçok internet sitesinde yer alan “CHP’nin büyükşehir adayı Kazım Arslan” haberleri üzerine, Denizlihaber.com’a açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, “Ben sadece aday adayımızı arayıp, anketlerde çıkan sonucu paylaştım. Kendisine CHP’nin Büyükşehir adayı olduğunu bildirmedim. Henüz verilmiş bir karar yok” dedi.

/ DENİZLİHABER / 26 Kasım 2013 Salı, 09:46

Dün akşam Denizli’de yayılan bir haber, heyecan yarattı. Bazı internet sitelerinin yayına verdiği haber, CHP’nin Büyükşehir Adayı’nın Kazım Arslan olduğu yönündeydi. İnternet sitelerinde yer alan haberlerde Kazım Arslan’ın görüşlerine de yer verilerek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in, Arslan’ı arayarak adaylığını bildirdiği şeklinde bilgiler yer alıyordu.

KESKİN: ALINMIŞ BİR KARAR YOK
Denizlihaber.com’un ulaştığı CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin ise heyecan yaratan habere düzeltme yaptı. Keskin, Arslan’ı aradığını doğruladı ancak, “Ben aday adayımızı anket sonuçları hakkında bilgilendirdim. Ama adayımız olarak belirlendiğini bildirmedim. Çalışmaya devam etmesi gerektiğini söyledim. Şunu kesin olarak vurgulamak isterim. Partimizin adayın kim olacağı konusunda aldığı bir karar yoktur” dedi.

ARSLAN: BANA “HAYIRLI OLSUN” DEDİ
CHP Büyükşehir Aday adayı Kazım Arslan ise, Adnan Keskin’in kendisini arayarak, “Hayırlı olsun, çalışmaya devam et” dediğini belirterek, kendisinin bu görüşmeden çıkardığı sonucun adaylık olduğunu ifade etti.

Yorumlar

mehmet ali polat   -  Bağlantı 28 Kasım 2013, 06:48

bu tür davranış ve açıklamalar CHP yi bozuk bostan bir yapıda güven duyulmamasına ciddiyetten uzak bir görüntü veriyor.kim birilerine peşrev çekmek istiyorsa iç bünyesinde çekse daha yararlı olur diye düşünüyorum .CHP benzer çıkışlarıyla göreve talip olmayan bir yapı sergiliyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Mayıs 2024 Pazar 10 22Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 28Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Az Bulutlu