REKLAMI GEÇ

Çocuk Meclisi’nde Korolar Şenliği

Çocuk Meclisi’nde Korolar Şenliği

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi ile Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri işbirliğinde 8.Çocuk Korolar Şenliği düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2015 Çarşamba, 15:21

Bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerin yapılacağı program kapsamında düzenlenen 8. Çocuk Korolar Şenliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Abdullah Şen, Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Enes Can Yücel, veliler, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Abdullah Şen, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi işbirliğinde bu yıl 8. Çocuk Korolar Şenliğini gerçekleştirmekteyiz. Amacımız sizlerin gözündeki ışıltıyı görmek. Seslendireceğiniz şarkılara eşlik ederek heyecanınızı paylaşmak. Bu etkinliğimizde bize destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a, Kent Konseyi’ne ve Çocuk Meclisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÖĞRENCİLER VELİLERLE ŞARKI SÖYLEDİ
Konuşmaların ardında öğrenciler velileri ile birlikte şarkılar söyledi. Daha sonra İşitme engelli öğrenciler tarafından da bir sunum gerçekleştirildi. Program sonunda ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Abdullah Şen tarafından öğrencilere katılım belgesi verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Az Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 19 35Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
23 Mayıs 2024 Perşembe 18 34Parçalı Bulutlu
24 Mayıs 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
25 Mayıs 2024 Cumartesi 13 28Parçalı Bulutlu