REKLAMI GEÇ

“Aynı heyecanı yaşıyoruz”

“Aynı heyecanı yaşıyoruz”

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ULU Önder Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 83. yıldönümü ile ilgili yayınladığı mesajında , “83 yıl önce Denizli Atatürk’ü ağırlamanın haklı gururunu yaşadı. Bizde aynı heyecanla o gururu yaşıyoruz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 4 Şubat 2014 Salı, 10:42

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Ulu Önder Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 83. yılında bir mesaj yayınladı.
Mesajında, Ulu Önder Atatürk’ün 4 Şubat 1931 tarihinde Denizli’ye gelerek şehri onurlandırdığını ifade eden Başkan Zolan, şunları söyledi:
“Denizli, Atatürk’ün gelişinin 83 yıldır gururunu yaşamaktadır. Denizli, 83 yıl önce bugün, Milli Mücadele’nin kahramanı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’le buluşmasını gerçekleştirdi. İzmir’in işgalinden dört saat sonra ilk protesto mitingi ile Milli Mücadele ateşini yüreklerinde hisseden ve başarıya ulaşması yönünde önemli gayretlerde bulunan Denizli insanı, o gün liderini Denizli’de ağırlamanın haklı gurunu yaşadı.

O dönemin kahramanlarının torunları olarak bizler de bu mutlu ve onurlu günün hissettirdikleri ile bir kez daha Ulu Önder Atatürk’ü minnetle anıyoruz. Alınan kararları yerinde görmenin önemli olduğunu, kısıtlı imkanlarla yurdun her yerine ulaşmayı, halkın sorunlarını halktan dinlemeyi prensip edinen Ulu Önder Atatürk’ün öğretileri doğrultusunda bizler de var gücümüzle çalışmayı sürdürüyoruz.

Denizlimiz, Türkiye’nin dünyaya bakan yüzü ve marka şehirlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Büyük Önderimize ve atalarımıza layık olmaya çalışıyoruz. Bu düşüncelerle, Denizli’ye gelişinin 83. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmetle, saygıyla anarken, bu onurlu günün coşku içerisinde kutlanmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 13 27Parçalı Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 26Az Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 15 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı