REKLAMI GEÇ

Otobüsler sıfır, Gazi kapalı olacak

Otobüsler sıfır, Gazi kapalı olacak

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Belediye Meclisi Grup Başkanvekili İbrahim Açıkgöz’ün, toplu taşıma ile ilgili açıklamalarına Belediye Başkanı Osman Zolan’dan yanıt geldi. Zolan, Turex’in otobüslerinin satın alınmasının sözkonusu olmadığını belirterek, “Alacağımız otobüsler sıfır olacak. Ayrıca Gazi Bulvarı’nı da trafiğe açmayacağız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 25 Kasım 2013 Pazartesi, 18:32

Denizli Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili İbrahim Açıkgöz’ün basın toplantısı düzenleyerek toplu taşıma ile ilgili olarak Denizli Belediyesi yönetimine eleştirilerine cevap geldi. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, bu konuda daha önce kamuoyuna aydınlatıcı açıklamalar yaptıklarını hatırlatarak, Açıkgöz’ün iddialarını yalanladı.

“OTOBÜSLER SIFIR OLACAK”
Denizli Belediyesi’nin Turex’in otobüslerini satın alacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten Zolan, “Daha önce de açıkladığımız gibi, bu otobüsler geçici olarak kiralanmıştır. Alacağımız otobüslerin tamamı sıfır kilometre olacaktır” dedi.

GAZİ TRAFİĞE AÇILMIYOR
Gazi Bulvarı’nın trafiğe açılacağı iddialarına da yanıt veren Zolan, “Aldığımız kararın arkasındayız. Gazi Bulvarı’nı tekrar trafiğe açmak gibi bir düşüncemiz yoktur” diye konuştu.

Yorumlar

Volkan   -  Bağlantı 27 Kasım 2013, 14:03

Çınarın,Bayramyerinin ve Kaleiçi’nin tamamıyla yayalaştırılması gerekir.Böylesine güzel yerler şehrin kimliğidir arabalarla,egzoz dumanıyla doldurulmamalıdır.Buralar yayalara açılmalı ve herkes rahatça gezebilmeli ve alışverişini yapabilmelidir.İstanbul bile Taksim’i yayalaştırdı biz ne ile uğraşıyoruz daha.Bunun örnekleri daha da çoğaltılır Eskişehir,İzmir,Bursa vb.Esnafın para kazanma meselesine gelince aynı kalitedeki ürünü avmlerden daha pahalıya satarsan olacağı budur.Anca benim gibi Denizli milliyetçisi kişilere satış yaparsın.Kendi esnafım kazansın diyenlere satarsın.Başka da satamazsın.Bu işin trafikle falan alakası yok olamaz.Sanki alışveriş yapmaya gelen Çınar da arabasıyla mı geziyor park ediyor bir yere yaya olarak yapıyor alışverişini…

yusuf   -  Bağlantı 27 Kasım 2013, 08:21

siz boşverin çınarın trafiğini falan. daha 1 ay önce konuşulanlara bakın. turexi 18 trilyonana dolmuş esnafına sattırmaya uğraşan yönetim değilmi osman zolan ve ekibi. bunun cevabını versinler.

TAM YOL AKP   -  Bağlantı 26 Kasım 2013, 21:03

Herşeyden önce şu dolmuşcular ilk başta dolmuş sürmesini öğrenmeli sonra düzergah verilmeli.Bana kalırsa dolmuşlar kesinlikle ve kesinlikle kaldırılmalıdır.Trafikta o kadar şuursuz o kadar duyarsız ve anlayışsız bir toplum görmedim.Açmayın yolları dolmuşculara ne halleri varsa görsünler onlara herşey müstehaktır.

emin   -  Bağlantı 26 Kasım 2013, 20:41

inşallah minibüsleride toptan kaldırırlar….. ne ışık ne durak bilirler

Huriye A   -  Bağlantı 26 Kasım 2013, 20:01

Bu de çınarda esnafız yıllardır butik işletiriz. Illerimiz çok kotu eskiden böyle degildi. Yine de Allah’a şükür ama arkadaslar bazen siftahı aksam vaktı yapıyoruz. Trafık varken buralar daha canlıydı.

osman b.   -  Bağlantı 26 Kasım 2013, 19:49

Arkadaslar Yukarida Allah var.. bazi arkadaslar bilimsel olarak aciklamaya calismis kendi çapında. Ben de cinar esnafiyim. Kim demis ki trafik intihar olur diye.. kimse parti demiyor bakin. Baskanin kendisinin yaptigi ve halk istisaresi olmadan yaptigi tek yon uygulamalari ticaretimizi ve islerimizi bitme noktasina getirdi. Siz belediyede filan mi calisiyorsunuz anlamadim. Nedir bu esnafin halini soran yok. Bazi arkadaslar islerimiz daha da artti demis, ben inanmiyorum. 2001 de ne jazaniyorsak yil neredeyse 2014 hala degisen yok. CINAR esnafi bitmistir. Mecburen dukkanlati kapatmak zorunda kalanlar var.

muhammer   -  Bağlantı 26 Kasım 2013, 14:43

çınarın mevcut haliyle trafiğe açmak el bombasının pimini çekmeye benzer, insanlarımız durmak ve duraklamak yasak lehvasının dibine park edip durduğu sürece o yolun açılması taraftarı değilim, esnafta her türlü işini yapıyor gözlemlediğim kadarıyla ben şu ana kadar azalam göremedim

mustafa halim b.   -  Bağlantı 26 Kasım 2013, 11:27

çınar ve istiklalilin yerlisi sayılırım,bu bölgeler trafiğe kapandıktan sonra işlerimizde hatırı sayılır bir artış olduğu kesin, yaya trafiği misliyle arttı,bunu herhangi bir denizlili de rahatlıkla gözlemleyebilir,önceden araç trafiğine açıkkeb bu kadar yaya olmuyordu,zaten araç trafiği açıkken araçlar park edemediğinden esnafada bir yararı yoktu.Çınarın trafiğie kapandıktan sonra esnafın işlerinin kötüye gittiği yalanı ve çınarın bittiği yalanı dolmuşçu grubunun yalanı olduğu kanaatindeyiz.dolmuşçuların işleri iyi olsun diye çınar esnafının işleri bozulmamalı.

irfan   -  Bağlantı 26 Kasım 2013, 10:38

İŞTE SANDIKLAR ÖNÜMÜZE GELİYOR KİMSENİN ELİNİ TUTAN YOK.
SENDEN AK PARTİYE OY İSTEYENDE YOK…BİZ BAŞKANIMIZA YAPTIKLARINA YAPACAKLARINA SEVAPLARINA GÜHAHLARINA GÜVENİYORUZ YİNE BAŞIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ..ADAYINIZI CIKARIN GÖSTERSİN PROJELERİNİ ANLATSIN YAPACAKLARINI ALABİLİRSE ALSIN OYLARI..SENİN YÖNETİMİNİNİDE GÖRELİM.
DEMOKRASİYE SAYGIMIZ SONSUZ…

Mesut Aydın   -  Bağlantı 26 Kasım 2013, 10:06

Gazinin trafiğe kapatılması gayet güzel bir karardır.Biz vatandaş olarak destekliyoruz.Başkanın projeleri Denizliyi dünya şehri yapmak içindir.Küçük düşünmekle büyük işler başarılamaz.Durmak yok sayın başkan yola devam..

Yılmaz Kaplan   -  Bağlantı 26 Kasım 2013, 09:54

Gazi Bulvarının trafiğe açılmaması konusunda belediyeyi kutluyorum.Kişi başı Otomobil sayısında Türkiyede 4’ncü,her dört kişiye 1 otomobil düşen bir ilde,toplu taşımanın rahatlaması için,bu uygulamanın YSE kavşağına kadar uzatılmasını teklif ediyorum.Ayrıca şehrin ana artel yollarındada belli saatlerde bu uygulamanın yaygınlaştırılmasını teklif ediyorum.Hem Gazi bulvarı trafiğe tamamen kapalı değilki saat 23.00 ile 07.00 saatleri arasında trafiğe açık.Ayrıca Belediye yönetiminden şehrin belli noktalarında yol planlamaları yapılırken ,Bisiklet yollarınında planlanmasını ve yapılmasını teklif ediyorum.Ve yapılan bir araştırma sonucunu burada paylaşmak istiyorum.Türkiyede bir kişi ortalama günlük 6 km.lik bir hareket sirkülasyonu yapıyor.(Market,Pazar,Yürüyüş vs.)Sadece Ülkemizdeki insanlar günlük hareket sirkülasyonunu yürüyüş veya bisikletle yapsa,Ülkemizin yıllık petrol faturası 23 milyar dolar düşüyor.(İstanbul Bisikletliler Derneğinin bir Araştırması.)Gelelim Şehir içi ulaşımda Otobüsler meselesine;Denizli Belediyesi tarafından şehir içi otobüsler bundan 9 yıl önce belediyeye külfet getirdiği,zarar ettiği gerekçesiyle özelleştirildi.O zamanda söyledik,Belediyeler sadece kar ve zarar mantığıyla idare edilemez,yönetilemez.Daha sonra yenilenen Belediye kanunu ilede bu husus teyid edilmiş ve Belediyelere birçok sosyal görevler verilmiştir.(5393 sayılı Belediye Kanunu Md.14 yıl 2005 )Sonuç itibariyle şehir içi ulaşımda Belediyenin tamamen özelleştirme yerine,Belli güzergahları özelleştirerek.(Diğer Belediyelerde olduğu gibi.)Şehir içi Ulaşım hizmetinden tamamen değil,kısmen çekilmesini önermiş ve bu hizmetin sosyal yönünün daha ağır bastığını ifade etmiştik.Ama tamamen özelliştirldi.Sonuç itibariyle 9 yılda şehir içi ulaşımı alan 2 firma rızaen bıraktı,1 firma iflas etti.Şimdi 9 yıl önceye dönüldü.İnşaallah eski hatalar bir daha tekrarlanmaz.Saygılarımla.

murat kardemir   -  Bağlantı 25 Kasım 2013, 19:07

Sayın zolan otobüsler için istiklali minibüslere çınarı ise taşıtlara kapattınız neden? her yolu otobüslere açarken esnafa sormadınız. Esnaf ticaret yapamaz hale geldi. birileri rantı yedi ama dükkanlarımızın önünden geçen insan sayısında %50 azalma oldu. halkı avm’lere mahkum ettiniz. Kırk yıllık çınarı istiklali bitirdiniz.

hakan demirsoy   -  Bağlantı 25 Kasım 2013, 19:01

sayın başkan; sen gazi bulvarını açmazsan açacak birilerini başkan seçeriz olur biter. Onu yapmam bunu yapmam.. şunu yapmam.. halka ve esnafa sordun mu bu durumu.. herşey bilimsel çalışmaya dayalı dediniz ama ÇINAR VE İSTİKLALİ OTOBÜSLERİN hizmetine sundunuz.. Neymiş ulaşımda kaliteymiş.. insanlar sıkış tepiş üniversiteye yetişmeye çalışıyor otobüslerde. buna göz yuman sizsiniz.. ne oldu ?? bütün yolları TUREX’e hizmet için kapattınız ne oldu?? adamlar kaçtı gitti işte.. Her taraf tek yön be yazık millete.. bu kadar eziyeti kimse yaşamadı..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 13 27Parçalı Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 26Az Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 15 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı