REKLAMI GEÇ

Ayakkabı kutularıyla istifa çağrısı

Ayakkabı kutularıyla istifa çağrısı

Delikliçınar Meydanı’nda toplanan bir grup hükümeti yolsuzluk operasyonu nedeniyle istifaya davet etti.

/ DENİZLİHABER / 20 Aralık 2013 Cuma, 17:17

Türkiye’yi sarsan ve üç bakan çocuklarının da aralarında yer aldığı çok sayıda işadamı ve siyasetçinin gözaltına alınmasıyla süren yolsuzluk operasyonu, Türkiye Gençlik Birliği üyelerinin de gündemindeydi. Denizli’de TGB üyesi yaklaşık 50 genç Delikliçınar Meydanı’na yürüdü, burada slogan atarak hükümeti istifaya davet etti.

Vatandaşların meraklı bakışları arasında süren eylem boyunca TGB üyeleri sık sık ‘Hükümet İstifa’ sloganı attı. Ayakkabı kutularını fotokopi ile çoğalttıkları sahte dolarlarla dolduran eylemciler “Say bakalım say bakalım paraları say bakalım, kutuyu bırak, istifa et delikanlı kim bakalım” şeklinde slogan attı.

ic

Çok sayıda polisin güvenlik önlemi aldığı meydanda ismi belirlenemeyen bir vatandaş eylemcilere yaklaşarak, “Hükümeti bu kadar kişiyle mi istifa ettireceksiniz” diyerek çıkıştı. Bunun üzerine araya giren polis şahsı meydandan uzaklaştırdı. Bu sırada polisle de tartışan vatandaş, “Söylediğim suç mu?” diyerek kendini savunmak istedi. Polis eylemin provake olmaması için şahıstan alanı terk etmesini istedi.

Yorumlar

mustafa kaloğlu   -  Bağlantı 20 Aralık 2013, 21:20

TGB ye tepki veren vatandaş bugün akp nin 5 kişi ile zamanı protesto ettiğini niye görmez ki zaman çalışanları eline kutuyu verip yolladı 😀

kenan   -  Bağlantı 20 Aralık 2013, 20:52

bu amca:bastırılmış millet,tv kanalları,yürekli iş adamları,esnaf var iken,sanırım kafasını toprağa gömmüş veya 3 maymunları oynamış,herkez çarşıda,tüm TÜRKİYE’de vayy adamlar malı götürmüş diye konuşuyor,amcam 50 kişiye kafası takılmış:)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 32Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 19 31Mevzi Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 20 34Az Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 21 36Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 36Az Bulutlu