REKLAMI GEÇ

Denizli’de yerel seçimleri kim kazanacak?

Denizli’de yerel seçimleri kim kazanacak?

ORC Araştırma şirketinin son yerel seçim anketinde Denizli’de partilerin oy oranları ne? İşte sonuçlar..

/ DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2013 Çarşamba, 12:54

ORC Araştırma’nın 81 ilde 63750 kişi ile yaptığı son yerel seçim anket sonuçları açıklandı. Buna göre, Denizli’de Ak Parti’nin oyları yüzde 40’ın altında. İl geneli sonuçlarına göre, Ak Parti’nin oyu yüzde 39.3. Buna karşın CHP’nin oyu yüzde 32, MHP ise yüzde 16 olarak ortaya çıktı. Araştırmada, Denizli’deki kararsız seçmenlerin oranı yüzde 9.4 çıktı.

Uzmanlar, bu araştırmanın parti gözönünde bulundurularak yapıldığını, adayların kesinleşmesinden sonra halkın aday tercihine göre sonuçların değişebileceğini ifade ettiler. Yerel seçimlerde aday faktörünün çok önemli olduğunu vurgulayan uzmanlar, ”Seçmenin yüzde 61’i adaya göre oy verme eğiliminde. Bu nedenle sonuçlarını bu çerçevede analizini yapmak gerek” dediler.

Yorumlar

Emre   -  Bağlantı 28 Temmuz 2013, 15:51

Kültür , sanat ve özgürlükler alanında bu sehre hizmet edecek bir belediye başkanı gelirse , işte o zaman bu sehir tadından yenmez.
Ayrıca kim gelirse gelsin şehrin Valiliğin yanına yapılacak olan kent müzesinin yapımına hemen başlamalı , şehir merkezine turizme hizmet edecek restoran kafe ve barlardan olusan , sanatın icra edilebilecegi bir sosyal alan yapılmalı .Çünkü turizm bu sehrin gelecegi

hasan eren   -  Bağlantı 23 Temmuz 2013, 13:43

Saadet partisini desteklemek gerek. Adamlar ak partinin tek alternatıfi

Ahmet   -  Bağlantı 20 Temmuz 2013, 14:03

MHP VE CHP ittifak? Akıl var mantık var bu ittfak olur mu? eğer olursa ülkenin sonu gelmiş demektir.80 lerden beri üniversitelerde karşı karşıya kavga edenler, birbirlerini soplarla dövenler bu ikili geğil mi?Akp gitmeli yerine ne chp gelmeli ne de mhp.

MHP   -  Bağlantı 19 Temmuz 2013, 10:57

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığında anketlere bakmadan adayın konumu değiştirecektir.MHP nin adayı Av. Salih ERBEYİN olursa bir dönem milletvekilliği tecrübesi,Bürokrasinin nasıl işlediğini bilmesi,Hukukçu kimliği ve Denizliyi merkez ilçe, kasaba , köy olarak yakınen her dönem hizmetlerin yapılabilmesi açısından biliyor olması, Seçmene olan hangi düşünce ve görüşte olursa olsun tevazu kişiliği ile yakın olması(her çevreden oy alacaktır.)Denizli bu konuda inşallah doğru karar verecektir. Saygılarımla…

devir   -  Bağlantı 18 Temmuz 2013, 14:40

Tokatlama zamanı.ben mhp ye oy veriyordum.ama mhp ye oy vermek ak partinin ekmeğine yağ sürmek…ben bu yerel seçimlerde chp ye vericem.bu din istismarcılarına ,antidemokrat hareketlerine bir tokat vurma zamanı geldi.birleşme olsun olmasın,mhp seçime katılsın katılmasın benim için durum bu..zaman akıl zamanı…ben bir dönem daha ak parti ile geçirmeye tahammül edemicem.

hasan   -  Bağlantı 18 Temmuz 2013, 09:53

bence ümit bahtiyar aday oLursa ona bi sans veriLmeLi

Mustafa Oğlakcıoğlu   -  Bağlantı 18 Temmuz 2013, 04:40

Denizli’ye Sol bir parti yakışır. Chp değil ama..

Mert   -  Bağlantı 18 Temmuz 2013, 02:16

vallahi ister AKP li olun isterseniz birileri aday olursa birilerine oy vermeyin, ne derseniz deyiniz, bu halka iki cift lafim var yurtdisindan biri olarak sizlerin göremediginiz pencereden objektifden bakarak daha net görme sansina sahibiz.
Bu ülke yalanlarla yönetilemez, buülke Din istismari yaparak yönetilemez, bu ülkede tirnagimizin ucu kadar Demokrasi yok cünkü sizler Türk Milleti Demokrasiyi tanimadiniz bilmiyorsunuz.
50 sene ömrümü Avrupa ülkesine vererek yasadim Demokrasi nedir bana hic kimse anlatmasin, hele hele o kahve köselerinde oturan birileri hic anlatmasin, hele hele o günde eline bir Gazete alip okumayan dünyada olup bitenlerden habersiz yasayan, lafa geldimi ben her seyi cok iyi biliyorum diyen o tipik insanlar hic konusmasin.
Iste bu insanlar Demokrasiyi bilselerdi bugün AKP ye oylarini vermezlerdi kendilerini Allah, Peygamber, Din, Iman diyenlere kanmazlardi inanmazlardi kandirmalarina izin vermezlerdi, ben size daha baska ne diyeyim.
Akil yok Fikir neylesin Kadir Abdul kariyi bosamis Bekir neylesin.
Zaten bu son sanslariniz verin bir kez daha AKP ye oylarinizi artik cehennemin dibini görürsünüz, is isten gecmeden hersey gec olmadan herkes aklini basina alsin söyle gecen 12 senedir ben iyi yerlere geldimmi diye düsünün cevabini elbette bulacaksiniz.

alo   -  Bağlantı 17 Temmuz 2013, 18:48

Oyumuz denizliyi ileriye götürecek olan Salih erbeyinedir ustun başarısı sayesinde denizliyi yükselişe getirecek olan tek lider Salih erbeyin

süleyman   -  Bağlantı 17 Temmuz 2013, 16:30

CHP ile MHP birleşse bile Ak parti seçimi alır.%9karasızların %7sini kesin alır.MHPnin yarısını birleşmeden dolayı AK parti alır ve kazanır.

vecihi   -  Bağlantı 17 Temmuz 2013, 15:37

chp mhp koalisyonunda akpnin halinimerak ediyorum sanırım bazı belediyeler şimdiden gitti

EMRE KARAKAYA   -  Bağlantı 17 Temmuz 2013, 14:37

BEN OYUMU DENİZLİYİ DAHA İLERİYE GÖTÜREBİLECEK, BÜYÜKŞEHİR TECRÜBESİ OLAN , BİLGİ BİRİKİMİ YÜKSEK, BELEDİYECİLİĞİ BİLEN, GENÇ VE DİNAMİK BİR ADAY GÖSTERİRSE AK PARTİ DEN YANA KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORUM.ADAY OLACAK KİŞİNİN BELEDİYE TECRÜBESİ OLMASI ÇOK ÖNEMLİ BENCE. ŞİRKET YÖNETMEYE BENZEMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BELEDİYESİ.

hilmi   -  Bağlantı 17 Temmuz 2013, 14:34

En azından bir dönem daha AKP’nin gelmesi gerektiğine inanıyorum, bugüne kadar hiç oy vermesem de destekliyorum.

yapılanlar olrtada…gözle görülen herşey onların eseri, gözle görülmeyen de binlerce şey var.

yunalg   -  Bağlantı 17 Temmuz 2013, 14:26

zaten anketin amaci da o.aaa bak bak bak mhp ile chp beraber girerse secime akp’yi geciyor.ne ilginc di mi?Turk halki gozunu acti artik ….yemezleeerrrr

cenkhan alp   -  Bağlantı 17 Temmuz 2013, 14:07

Denizli belediyesi çınara çıkan tüm yolları kapatmakla halkın büyük tepkisini çekti.turex denilen firmadan zaten tiksindik..En kısa zamanda çınar yolları tekrar gözden geçirilmeli.Turex kovulup yerine raylı sistem yapılmalı.Sn.Zeybekçi nin vaktiyle hazırlattığı broşürlerdeki yeraltı otoparkları faaliyete geçirilirse hiç bir sorun kalmaz.Yeraltı olmadı yerüstü olsun.Valiliğin boşalan alanına dev bir otopark yapılsın.

murat bey   -  Bağlantı 17 Temmuz 2013, 13:45

BENİM GÖRÜŞÜM.
ADAY ÇOK ÖNEMLİ,,
ben şahsen AKP liyim.ANCAK OSMAN ZOLAN aday olursa AKP YE OY VERMEM,
SADECE AÇILIŞLARDA POZ VERECEK BİR BAŞKAN DEĞİL,DENİZLİYİ DAHA İLERİYE GÖTÜRECEK BİR BAŞKAN İSTİYORUM..

Ahmet   -  Bağlantı 17 Temmuz 2013, 13:02

%9,4 kararsız lar birden bire cok seyler degiştire bilir AKP nin tahtı yıkıla bilir her an icin yada mecliste iş yapamaz duruma gele bilir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 32Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 19 31Mevzi Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 20 34Az Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 21 36Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 36Az Bulutlu