REKLAMI GEÇ

DİGEM, BÜTÇESİNİ MUHTARLARA DANIŞIP KULLANACAK

DİGEM, BÜTÇESİNİ MUHTARLARA DANIŞIP KULLANACAK

Denizli İl Genel Meclisi (DİGEM) 2011 yılı yatırım bütçesinin en iyi şekilde değerlendirilerek kullanılması amacıyla, ilimiz genelinde bulunan köy muhtarları ile bir araya geliyor.

/ DENİZLİHABER / 25 Ocak 2011 Salı, 16:45

DİGEM (Denizli İl Genel Meclisi) Başkanı Halil Pekdemir başkanlığında gerçekleştirilen ilk toplantılarda Tavas, Kale ve Beyağaç ilçelerine bağlı köy muhtarları ile bir araya gelindi.

Tavas’ta düzenlenen toplantıya; DİGEM Başkanı Halil Pekdemir’in yanı sıra, Tavas Kaymakamı Muhittin Günel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Edip Yılmazlı, İmar İşleri Müdürü Niyazi Dayanır ve İnşaat Mühendisi Selim Saldıroğlu katıldı.

“2013 SONUNDA YANGIN TANKERİ OLMAYAN KÖY KALMAYACAK”
Toplantıda konuşan DİGEM Başkanı Halil Pekdemir, bu toplantıların amacının 2011 yılı yatırım bütçesinin iyi bir şekilde değerlendirilerek, köylerin öncelikle acil olan ihtiyaçlarının giderilmesi olduğunu söyledi. 2012 yılı sonuna kadar kilit taşı, oyun grubu ve otobüs durağı ihtiyaçlarının giderileceğini vurgulayan Pekdemir, 2013 yılına kadar da yangın söndürme tankerlerinin dağıtılacağını ve yangın tankeri olmayan köyün kalmayacağını söyledi.

MUHTARLAR KÖY KONAĞI, ALTYAPI VE DUVAR İSTİYOR
DİGEM Başkanı Halil Pekdemir ayrıca, Köy Kanun Taslağı hakkında, muhtarlara, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı’ndan alınan bilgileri aktardı. Köy muhtarları da köyleri ile ilgili olarak ihtiyaçları olan konular hakkında bilgiler verdiler. Muhtarların başlıca istekleri arasında, kilit taşı, yol problemlerinin giderilmesi, oyun grubu, spor alanlarındaki eksikliklerin giderilmesi, köy konağı yapımı, altyapıda yaşanan problemlerin giderilmesi, okul ve mezarlıklara duvar yapılması konuları ön plana çıktı.

SORUNLARI KAYIT ALTINA ALDILAR
Köy muhtarları ile toplantı, Tavas’tan sonra Kale ilçesinde devam etti. Kale Kaymakamı Serap Özmen’in de katıldığı toplantıda, DİGEM Başkanı Halil Pekdemir muhtarların sorunlarını dinleyerek, 2011 bütçesinde yaşanan problemlerin giderilmesi için çalışma yapılacağını söyledi. Beyağaç ilçesinde yapılan toplantıda, köy muhtarları köyleri ile ilgili sıkıntılar hakkında bilgiler verdi. Toplantıda DİGEM Başkanı Halil Pekdemir ve Özel İdare Müdürlüğü yetkilileri sorunları kayıt altına alarak, 2011 bütçesi çerçevesinde sıkıntıların giderilmesi için çalışma yapacaklarını söylediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu