REKLAMI GEÇ

Eğitim camiasının acı kaybı. Okul müdürü Lokman Kuzdere kalbine yenildi

Eğitim camiasının acı kaybı. Okul müdürü Lokman Kuzdere kalbine yenildi

Uzun yıllar Atatürk İlkokulu’nda görev yapan, müdürlük görevini yürüten, 2019’da geçici görevlendirmeyle gönderildiği Zaferiye Abalıoğlu İlkokulu’nda müdür vekilliği yapan Lokman Kuzdere (48) kalp krizi geçirdi, genç yaşta hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2021 Salı, 12:59

Denizli eğitim camiasının sevilen isimlerinden biri olan Lokman Kuzdere, uzun yıllardır Atatürk İlkokulu’nda görev yapıyordu. Müdürü olduğu okuldan geçici görevlendirmeyle Zaferiye Abalıoğlu İlkokulu’na giden Kuzdere, burada da müdür vekilliği görevini yürütüyordu.

Sabah saatlerinde görev yaptığı okula gitmek üzere evinden çıkan Lokman Kuzdere, aracına bineceği sırada fenalaştı, yere düştü.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine 112 Acil ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Lokman Kuzdere’nin birkaç kez kalbi durdu, masajla hayata döndürüldü.

Hastaneye kaldırılan Kuzdere, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

LOKMAN KUZDERE KİMDİR?
1973 yılında dünyaya gelen Lokman Kuzdere, ilk ve orta öğrenimini Denizli´de, yükseköğrenimini Adana Çukurova Üniversitesinde tamamladı, ayrıca Anadolu Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi.

Yaklaşık 10 yıl süreyle yerel ve ulusal TV kanalları için Eğitim-Öğretim ve Denizli ile ilgili program ve belgesel filmler hazırladı. Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ve PAÜ´de görev yaptıktan sonra Konya, Karaman, Afyonkarahisar ve Denizli-Acıpayam´da öğretmenlik ve yöneticilik yaptı.
Uzun süre Atatürk İlkokulu’nda müdürlük görevi yapan Kuzdere, 11/07/2019 tarihinden bu yana Zaferiye Abaliıoğlu İlkokulu vekil müdür olarak görev yapıyordu.

Yorumlar

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 2 Haziran 2021, 10:34

Eğitim Öğretim camiasının başı sağolsun.Allah rahmet eğlesin.Ruhu şad olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu