REKLAMI GEÇ

“Geçmişin Altın İzleri”

“Geçmişin Altın İzleri”

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği Geleneksel Türk El Sanatları kurslarına katılan kursiyerlerin eserleri “Geçmişin Altın İzleri” adlı karma sergide beğeniye sunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2016 Pazar, 10:04

Ebru, minyatür, çini, tezhip ve tel kırma gibi sanat dallarındaki çok sayıda eserin yer aldığı serginin açılışı Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda yapıldı.

denizli-gecmisin-altin-izleri-sergi-ic-1

Açılışa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, kurs eğitmenleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, geçmişteki değerlere sahip çıktıklarını ve geleceğe aktarmak için çalıştıklarını belirterek, “Ecdadımızın bize bıraktığı en güzel emanetlerden biri de geleneksel el sanatlarıdır. Biz Tarihi Nuzhet Sürücü Evi’nde açtığımız kursumuzda bu sanatları gelecek nesillere aktarıyoruz” dedi.

denizli-gecmisin-altin-izleri-sergi-ic

Başkan Zolan konuşmasının ardından serginin açılışını gerçekleştirerek kursiyerlerin eserlerini inceledi. Geçmişin Altın İzleri adlı karma sergideki eserler Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda 2 Haziran Perşembe gününe kadar sergilenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu