REKLAMI GEÇ

İlçelerde son durum

İlçelerde son durum

Kar yağışı hız kesmeden devam ediyor. Karayılları ve belediye ekipleri yolları açmak, açılan yolları da açık tutmak için çaba sarf ediyor. İşte an itibariyle ilçelerde son durum ve kapalı köy yolları…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ocak 2015 Salı, 17:25

BABADAĞ
Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, ilçedeki son durumu değerlendirdi. Demirezen, Babadağ’ın 8 mahallesinden 4’ünün ulaşıma kapalı olduğunu belirterek, “ Demirli, İncirlipınar,Oğuzlar, Kıranyer mahallelerimizde yol açma çalışmaları devam ediyor. Kar yağışı başladığı ilk saatlerde ilçemizin bazı mahallelerinde elektrik kesintisi medya geldi. Ancak ekiplerin müdahelesi ile giderildi. Kar yağışı aralıksız devam ediyor” dedi.

BEYAĞAÇ

Beyağaç Başkanı Mustafa Karaçay, Denizli’nin en yüksek ilçelerinden olmasına rağmen Denizli’nin şanslı ilçelerinden biri olduğunu belirtti. Karaçay, “Sarayköy’de bile 25-30 cm kar varken Beyağaç’ta 10cm kar tuttu. Ulaşıma kapalı mahallerimiz yok” dedi.

BULDAN
Yoğun kar yağışı devam eden Buldan’da ise Alacaoğlu ile Alandız mahalle yollarının ulaşıma kapalı olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, “Alandız, Aktaş, Alacaoğlu , Karaköy,Kaşıkçı mahallelerimizde ulaşım sıkıntısı yaşıyoruz. Belediyemizin aracı olmadığı için kiraladığımız araçlarla karla mücadele çalışmalarımızı yürütüyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında olan ana caddelerde bile karla mücadele çalışmalarını da biz yapıyoruz. Ayrıca Alacaoğlu ve Aktaş yerleşim yerlerimizin de kar yağışı nedeniyle elektrik yok” dedi.

ÇARDAK
Çardak’ta kar kalınlığının 35-40 cm’ye ulaştığını belirten Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, “İlçemizde ulaşıma kapalı yolumuz yok. Kar yağışının başladığı saatlerden itibaren cadde ve yerleşim yeri bağlantı yolarımızda tuzlama çalışmaları devam ediyor” dedi.

BOZKURT
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ilçedeki son durumu şöyle açıkladı: “Belediyemize bağlı 20 mahallemiz var. 2 yerleşim yerimiz dışında ulaşım sorunu yaşamıyoruz. Rakımı yüksek olan Tekke ve Hayrettin mahallemizde yol açma çalışmaları devam ediyor. Ancak, yoğun kar yağışı devam ettiği için açtığımız yollar hemen kapanıyor. O nedenle belediyemiz tüm izinleri iptal ettik. 24 saat görevimizin başındayız. İlçemizde mermer ocakları var. AYDEM, Orman Bölge Müdürlüğü ve Karayolları ekipleriyle sürekli irtibat halindeyiz.”

SERİNHİSAR
Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, ilçede kar yağışının tipi şeklinde devam ettiğini belirtti. Kobaş, ilçe merkezinde kar kalınlığının 35-40 cm ulaştığını belirterek, “Belediyemize bağlı 4 mahallemiz var. Yalnızca Kocapınar’a ulaşımda sorun yaşanıyor. Kocapınar’da 3-4 yaşlarında bur çocuğumuzun hastalandığı ve yol kapalı olduğu için hastaneye ulaştırılamadığı ihbarı aldık. Hemen greyderlerimizi gönderip yolu açtık ve çocuğumuzu hastaneye ulaştırdık.  Kocapınar’da  yol açma çalışmaları devam ediyor. Ancak kar yağışı devam ettiği için, sık sık ulaşıma kapanabiliyor” dedi.

ÇAMELİ
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ilçede kar kalınlığının bazı bölgelerde 20, bazı bölgelerde ise 40 cm’ye ulaştığını belirtti. Kar yağışının devam ettiğini ancak ulaşıma kapalı köy yolunun bulunmadığını açıklayan Başkan Arslan, “Yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Ancak ulaşıma kapalı köy yolumuz yok” dedi. 

ÇAL
İlçede Dağmarmara, Karapınar ve Sakızcılar mahallelerine ulaşım sıkıntısı yaşandığını söyleyen  Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan dün geceden bu yana aralıksız çalıştıklarını belirterek, “Tüm yollar kapanmıştı. Alarm durumuna geçtik. Ekiplerimiz dinlenmeden çalışıyorlar. Özellikle hasta çağrılarının alındığı merkezlerdeki çalışmalarımıza öncelik verdik. Çok şükür şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadık” dedi. 

 

Yorumlar

mustafa cam   -  Bağlantı 6 Ocak 2015, 19:15

Kardeşim ne koy kasaba yolundan bahsediyorsunuz ya, Gökpınar (tekkeköy) açıkmıymıs bi sorsanıza pamukkale belediyesine, sehre tam 3 km burası, millet coluk cocuguyla bebeğiyle perişan ve ugrayan yok ugrayan

mehmet   -  Bağlantı 6 Ocak 2015, 18:02

Hangi Sarayköy de 25 _30 cm kar var acaba , Denizli Sarayköy de yok da …

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 32Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 19 31Mevzi Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 20 34Az Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 21 36Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 36Az Bulutlu