REKLAMI GEÇ

İlginç itfaiye diyaloğu

İlginç itfaiye diyaloğu

İtfaiyenin Bekilli Belediyespor’un bayrağını asmaya gelmemesi Büyükşehir Meclisi’nde tartışmaya yol açtı. Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Başkafa, “Bize ayrımcılık yapıyorlar” diye sitem etti. Büyükşehir Başkanı Zolan, “Ben yol sulaması için çağırdım ona bile gelmediler, itfaiyenin çalışma şekli belli” cevabını verdi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2014 Cuma, 18:43

Büyükşehir Belediye Meclisi kasım ayı bütçe gündemiyle toplanırken ilginç bir tartışmayla başladı. 65 gündem maddesinin önergelerle 75’e çıktığı meclisin açılışında söz alan Bekilli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Başkafa, ilginç bir tartışma başlattı.

BAYRAĞIMIZI ASMADILAR
Başkafa bu hafta içinde yaşanan bir olayı aktararak sitem etti. Başkafa, “Bekilli Belediyespor’un bayrağını ilçe meydanına asmak için itfaiyeden yardım istedik. Daire başkanlarına kadar ulaşmamıza rağmen bayrağımızı asmadılar. Sonunda bizim gençlerimiz kendisi astı. İlçemizde Büyükşehir’e bağlı itfaiye ve mezarlıklar müdürlüğünün personelinde böyle sorunlar yaşıyoruz. Ayrımcılığa maruz kalıyoruz, sanki biz başka kurumdanmışız gibi muamele görüyoruz” dedi.

BEN ÇAĞIRDIM, ONA BİLE GELMEDİLER
Sitem üzerine söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, itfaiyenin bir görev tanımı bulunduğunu, görev yerinden ayrılamayacağını belirtirken, başından geçen bir olayı paylaştı: “Mahalle gezilerimizin birinde inşaattan ötürü yolda toz vardı. Mahalleli de bir araçla buranın sulanmasını ve toz kalkmasını istedi. İtfaiye daire başkanımızı aradım, durumu anlattım. Bana bile araç gönderemeyeceklerini söylediler. Sonra ben de hata ettiğimi anlayıp telefonu kapattım. Çünkü felaketin ne zaman olacağını bilemiyoruz. İtfaiye yerinden ayrılmamalı” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’İNKİNİ ASIYORLAR AMA…
Başkafa, tekrar söz alarak “Büyükşehir’in afişleri asıldığı zaman itfaiye araçları kullanılıyor ama bizim afişimize sıra geldiğinde asılmıyor” dedi, CHP Grup Başkanvekili Bekir Çapar da Başkafa’ya destek verdi. Başkan Zolan, durumu inceleteceğini söyledi.

EGS TARTIŞMASI

Mecliste ayrıca EGS Park’ın satışından sonra imar planı iptalleri konusu da gündeme geldi. CHP Grup Başkanvekili Bekir Çapar, “Buranın imar planı iki kez iptal oldu, geçen ay tekrar gündeme getirdi, şimdi askıda. Bu durumda inşaatın devam etmemesi ve imar planı uygulanıncaya kadar durdurulması gerekir” dedi. Ancak Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Valilik onayı olduğundan yeni plan çıkıncaya kadar eskisi devam ediyor, ayrıca ayrı bir yönetmelik gereği de inşaatta yasa dışı bir durum yok” dedi. 

Yorumlar

BBS ULTRAS   -  Bağlantı 15 Kasım 2014, 14:48

Bekilli Belediyespor tek siz hepiniz , Onurlu gururlu Bekilli sizlere boyun eğmeyecek !

itfaiyeci   -  Bağlantı 14 Kasım 2014, 22:08

eee başkan, memur alma itfaiyeye sonra da yok şöyle yok böyle…işiniz gücünüz yalan dolan…o aldığınız taşeron itfaiyeciler bi olayda (Allah korusun)zahiyat verirse bunun vebali kimin olcak…ne kadar akpnin bayrağını sallayan varsa almışsınız…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 13 27Parçalı Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 26Az Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 15 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı