REKLAMI GEÇ

Kadın Meclisi’nden “Mutlu Aile” semineri

Kadın Meclisi’nden “Mutlu Aile” semineri

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin yeni yönetimi ilk mahalle ziyaretini gerçekleştirdi. Hisar Mahallesi’nde, “Mutlu Aile” semineri düzenleyen Kadın Meclisi, Kent Konseyi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ocak 2015 Cuma, 15:10

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin yeni yönetimi ilk mahalle ziyaretlerini Hisar Mahallesi’ne gerçekleştirdi. Ziyarete, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Psikolog Cengiz Türkmen, Hisar Mahallesi Muhtarı Aynur Dindar ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri katıldı. Kadın Meclisi Başkanı Özen, Kadın Meclisi’nin görev ve işleyişi hakkında bilgiler vererek, “Denizli’de 2004 yılında Yerel Gündem 21 olarak kurulan ve daha sonra Kent Konseyi bünyesinde hizmet vermeye başlayan Kadın Meclisi kadınların sorun, sıkıntı ve taleplerine yönelik çalışmalar yapmaktadır. Yaklaşık 2 ay önce yeni yönetim olarak göreve başladık ve 1 yıl bu görevde kalacağız” dedi. Psikolog Cengiz Türkmen tarafından verilen bilgilendirme eğitimleri ile “Mutlu aile nasıl olur?” bunu anlatmaya çalıştıklarını kaydeden Özen, “Bunun yanı sıra yıl içerisinde de çeşitli etkinlik ve aktiviteler ile kadınlarımızın yanında olacağız” dedi.

SADAKAT, SEVGİ VE SAYGI
“Mutlu Aile” konulu seminer veren Psikolog Cengiz Türkmen ise, evlilikte sevgi, saygı ve hoşgörünün çok önemli olduğunu kaydederek, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ile birlikte ziyaret ettiğimiz yerlerdeki kadınlarımıza evlilikte çok güzel sözler söylenmesinin yanı sıra küçük ama bir o kadar önemli konuları anlatıyoruz” dedi. Evlilikte sadakat, sevgi ve saygının önemini örneklerle anlatan Türkmen, “En önemli konu eşlerin birbirlerine olan yaklaşımları, saygı, sadakat, hoşgörü ve anlayıştır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
30 Nisan 2024 Salı 15 30Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı