REKLAMI GEÇ

Kadın Meclisi’nden Vali Kocatepe’ye ziyaret

Kadın Meclisi’nden Vali Kocatepe’ye ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve Yürütme Kurulu üyeleri Vali Şükrü Kocatepe’yi ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2014 Cuma, 13:46

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve Yürütme Kurulu üyeleri Vali Şükrü Kocatepe’yi ziyaret etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, “Valimiz Şükrü Kocatepe ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile birlikte el ele verip kentimize çok güzel katkılarımız olacak. Şu anda birçok proje üzerinde çalışıyoruz. Amacımız kadınların evden çıkmalarını sağlamak. Bizler onların gelmesini beklemeyeceğiz, kapı kapı dolaşıp kadınlarımıza ulaşacağız dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “El emeği adında bir pazarımız var. Kadınlarımız kendi ürettiklerini arzu ederlerse el emeği pazarında satabiliyor. El emeği pazarı üretici ve tüketiciyi aracısız bir şekilde buluşturuyor. Bunun dışında Kadın Meclisimizin okuma- yazma bilmeyen hanımlara yönelik kursları oldu. Tabi bu kursumuza talep her geçen gün azalıyor. Bunlar sevindirici gelişmeler” diye konuştu.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ise, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kadınlarımız nüfusumuzun yarısı ancak bu çalışma hayatına yüzde 50 olarak yansımıyor. Kadınlarımıza yönelik son yıllarda önemli çalışmalardan biri Kent Konseyidir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 13 27Parçalı Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 26Az Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 15 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı