REKLAMI GEÇ

İlk işi Gazi Bulvarı’nı trafiğe açmak

İlk işi Gazi Bulvarı’nı trafiğe açmak

MHP Büyükşehir Başkan Adayı İpek, “1 Nisan günü ilk işim Gazi Bulvarı’nı trafiğe açmak olacak” dedi. İpek, rakiplerini de projelerini kullanarak reklam yapmakla suçladı.

/ DENİZLİHABER / 4 Şubat 2014 Salı, 14:14

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. İpek Bahçeli ziyaretinden, projelerine kadar pek çok konuda açıklama yaptı. Gazi Bulvarı esnafına 1 Nisan günü caddeyi trafiğe açacağı sözünü veren İpek, ilçe ve köylere de kültür turizmi müjdesi verdi.

‘DENİZLİ İÇİN HAZIRIZ’
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Denizli ziyaretini değerlendiren MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek beklediklerinden yoğun ilgi ile karşılaştıklarını söyledi. Bahçeli’nin Denizli’de bir miting etkinliği düzenlemediğine işaret eden İpek, “Halkımızdan çok fazla ilgi ve yakınlık gördük. Kendimizi Denizli ve Türkiye için bir kez daha hazır hissettik. Miting çoğunluğu ile karşılandık. Bu bize güç verdi” dedi.

ic-4

‘İLÇELERDE HER ŞEY EKSİK’
Gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerinde karşılaştığı manzaralar hakkında da bilgi veren İpek, “Denizlimize hiçbir şey yapılmamış. Her şey eksik. Köylerimiz huzurlu, mutlu diyorlar. Gidelim birlikte görelim. Bizim gördüğümüz manzara bu değil. Denizli’de bir vizyon kent havası estiriliyor. Vizyon kent dediğiniz zaman önce insan yaşamının kalitesinin yüksek olması gerekiyor. Gelirlerin yaşam şekline uygun olması gerekiyor. Gerçekte böyle değil. İlçelerimizde tarım ve hayvancılık içler acısı durumda” diye konuştu.

‘KÖYLERDE KAHVEDEN BAŞKA BİR ŞEY YOK’
Özellikle köylerde büyük sıkıntılar olduğunu savunan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, “Sadece söz vermişler, hiçbir şey yapmamışlar. Hükümet olmak buysa olmasın daha iyi” dedi. İpek, köylerde kahveden başka birşey olmadığına da işaret ederek, “Kültür merkezleri, kurslar olmalı. Köylerdeki insanların sosyal yaşamı da düşünülmeli. Biz bunun hazırız” dedi.

ic-3

‘BİZ SÖYLEYİNCE İLAN VERİYORLAR’
İpek kendisinin gündeme getirdiği pek çok projenin ardından diğer adayların gazetelere ilan vererek aynı konuya değindiğini ve reklamını yaptığını savundu. “Biz söyleyince gazetelere ilan veriyorlar” diyen İpek, “Kültür turizmi dedik. Yakında bununla ilgili de ilan verirler” dedi. Başkan Osman Zolan’ı Denizli Belediyesi’nin parasıyla ilan vermekle suçlayan İpek, “Halkın paraları ile reklamınızı yapacağınıza önce reklam vergilerini düşürün. Denizli’de boş bilboard var mı? Her yerde ya Zolan’ın ya da Zeybekci’nin afişleri var” dedi.

İLÇELER ARASI KÜLTÜR TURİZMİ
Denizli ilçelerinin birbirilerinden farklı kültürel ve coğrafi değerlere sahip olduğunu hatırlatan İpek, “Maalesef Denizli’deki insanlar ilçelerimizin güzelliklerinden habersiz. Biz hem kent merkezindeki hem de ilçelerdeki insanlarımızı bu güzelliklerden faydalandırmak istiyoruz. İlçeler arası turizm projemizde her hafta sonu otobüsler kaldırılacak. İnsanlarımız ilçelerimizle buluşturulacak. Bu aynı zamanda ilçe ekonomisine de katkı sağlayacak” dedi. Kefe Yaylası, Kartal Gölü ve Işıklı gollerinden faydalanılması için tesisleşmeye gideceklerini söyleyen İpek, “Vizyon kent projeyle olunur. Lafla olunmaz” dedi.

ic-2

‘O BİNAYI YIKMAK KATLİAMDIR’
Denizli Lisesi’ne ait binanın korunacağını söyleyen MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, “O bina korunmalı. Farklı şekillerde yapısına uygun biçimde değerlendirilebilir. O binanın yıkılması demek bir katliamdır” dedi.

‘GARAJI AÇ BEKLİYORUM’
Denizli’nin en önemli sorunlarından birinin trafik sorunu olduğunu hatırlatan İpek, yeni yapılan santral garajın kenti kolaylık değil yeni trafik sorunları getireceğini savundu. İpek, Belediye Başkanı Osman Zolan’a seslenerek “Yeni garajı bir an önce aç. O yapı yüz karası bir yapıdır. O binayı açtığında İstasyon Caddesi’nin halini göreceksin” dedi. Denizli’ye süratle otoparklar kazandırılması gerektiğini söyleyen İpek, “Ara sokakların hali perişan. İnsanlar birbirileri ile kavga ediyor. Araçlar dönüş bile yapamıyor” dedi.

ic-1

DENİZLİ’NİN KALBİ
İpek göreve geldiklerinde yapacakları ilk işin Gazi Bulvarı’nı yeniden trafiğe açmak olacağını söyledi. MHP’li İpek Gazi Bulvarı, İstiklal ve Lise caddelerinin kentin kalbi olacağını kaydederek, “Bu bölge yaşam merkezi olacak. Denizli insanı özellikle gıdada aradığı her türlü işletmeyi burada bulabilecek. Şimdiki halinden çok daha farklı bir yer olacak” dedi.

face

twit

Yapılan toplu açılışlara da göndermede bulunan İpek, “Bunlar açtıkları yerleri bir kez daha açıyorlar. Yüz tane yer açtılar. Aralarında tamamlanmamış olanları da var” diye konuştu.

İPEK ANONS

 ali-ipek-kimdir-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 13 27Parçalı Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 26Az Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 15 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı