REKLAMI GEÇ

SON DERS ZİLİ ÇALMAYINCA EYLEME KATILAMADILAR

SON DERS ZİLİ ÇALMAYINCA EYLEME KATILAMADILAR

Denizli’de Türkiye Gençlik Birliği’ne (TGB) üye liseli öğrenciler, YGS’deki şifre skandalını protesto amacıyla eylem yaptı. Denizli Lisesi önünde yapılan eyleme, lise öğrencilerinin de katılması beklendi ama son ders zili bir türlü çalmadı.

/ DENİZLİHABER / 15 Nisan 2011 Cuma, 17:32

Denizli’de Türkiye Gençlik Birliği (TGB)’ne üye liseli öğrenciler, YGS’deki şifre skandalını protesto etti. Denizli Lisesi önünde toplanan öğrenciler, lise öğrencilerinin de eyleme katılması için bir süre, son ders zilinin çalmasını bekledi. Ancak Denizli Lisesi’nde, son ders zili bir türlü çalmadı. Denizli Lisesi öğrencilerinin, deneme sınavında oldukları, bu yüzden dışarı çıkamadıkları öğrenildi.

Denizli Lisesi öğrencileri, eyleme katılamayınca, TGB üyesi öğrenciler, ‘Fethullah elini liselerden çek’, ‘Fetoş bize de şifre versene’ sloganlarını attı. Polis öğrencilere uyarıda bulunarak okul önünde sessizce beklemelerini, slogan atmamalarını istedi. ‘Liseler boykotta, Ali Demir istifa’ yazılı pankart taşıyan öğrenciler daha sonra, sloganlar atarak Candoğan Parkı önüne kadar yürüdü. Çevre apartmanlarda oturanlar da balkonlara ve pencerelere çıkarak öğrencilere alkışlarla destek verdi. Eylem basın açıklamasının ardından olaysız sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 32Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 19 31Mevzi Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 20 34Az Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 21 36Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 36Az Bulutlu