REKLAMI GEÇ

Yavru Peçeli Baykuş özgürlüğüne kavuştu

Yavru Peçeli Baykuş özgürlüğüne kavuştu

Yavru ve bakıma muhtaç şekilde bulunduktan sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı’na getirilen Peçeli Baykuş, doğal hayatına bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2019 Çarşamba, 13:43

Üç ay önce bakıma muhtaç olarak vatandaşlar tarafından bulunarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı’na getirilen yavru Peçeli Baykuş, uçabilecek duruma gelince doğal hayatına geri bırakıldı.

BAŞKAN OSMAN ZOLAN DA İLGİ GÖSTERMİŞTİ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde gerçekleştirdiği Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı ziyaretinde peçeli baykuşla bir süre ilgilenmişti. Veteriner hekimlerden yavru baykuş hakkında bilgi alan Başkan Osman Zolan, konunun hassas bir şekilde takip edilmesi talimatı vererek, peçeli baykuşun bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni etmişti.

ÖZGÜRLÜĞÜNE BIRAKILDI
Doğal Yaşam Parkı veterinerlerinden Hasan Kılıç, peçeli baykuşun 3 ay önce kliniğe getirildiğini belirterek, “Yaklaşık 3 ay boyunca yavru baykuşun tedavi ve bakımlarını veteriner arkadaşlarımızla birlikte aksatmadan yaptık. Bugün de sağlıklı bir şekilde doğaya bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Mayıs 2024 Pazar 10 22Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 28Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Az Bulutlu