REKLAMI GEÇ

Zolan yatırımları muhtarlara anlattı

Zolan yatırımları muhtarlara anlattı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 yıl içerisinde hayata geçireceği 121 Projesi’ni muhtar ve azalarına anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2016 Çarşamba, 15:08

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Projesi’nden oluşan Denizli Büyükşehir Belediyesi 2016-2017 Eylem Planı’nı muhtarlarla paylaştı. Denizli ve ilçelerindeki tüm muhtarların bulunduğu tanıtım toplantısına ayrıca muhtar azaları ile ilçe belediye başkanları da katıldı.

denizli-osman-zolan-muhtarlarla-bulustu-1

Anemon Otel’de düzenlenen toplantılar 121 Dev Projenin anlatıldığı Denizli Büyükşehir Belediyesi 2016-2017 Eylem Planı tanıtım filmi gösterimi ile başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin büyükşehir olmasının ardından hızla hayata geçirdikleri ve hayati önem taşıyan itfaiye, içme suyu, cenaze gibi hizmetlerden bahsetti. Başkan Zolan, “Çok şükür uzun yıllardan beri arzu ettiğimiz Büyükşehir’e iki yıl önce kavuştuk. İki yıl boyunca hem merkezde hem de diğer ilçelerde yapılanma noktasında gayret gösterdik” dedi.

DENİZLİ’NİN YAŞAM STANDARDI DAHA DA YÜKSELECEK
Denizli’nin en büyük sorununun başında ulaşım geldiğini kaydeden Başkan Zolan, kentin öncelikli ihtiyaçlarının yer aldığı 121 dev projeden oluşan Denizli Büyükşehir Belediyesi 2016-2017 Eylem Planı’nı tek tek anlattı. Ulaşımdan, alt yapıya, park ve yeşil alanlardan yüzme havuzlarına kadar Denizli’nin birçok sorununu tarihe gömecek 121 Dev Proje muhtar ve azalardan tam not aldı. Zolan, merkez ve tüm ilçelerde hayata geçirilecek köprülü kavşaklar, üst geçitler, yollar, köprüler, menfezler, kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu hatları, su depoları, atık su arıtma tesisleri, parklar, mesire yerleri, kent ormanları, çevre düzenlemesi, yüzme havuzları, gençlik ve kültür merkezleri, spor sahaları, otobüs terminalleri, sokak hayvanları barınma ve rehabilitasyon kompleksi, güneş enerji santrali, asfalt şantiyesi, katı atık bertaraf tesisi, katı atık aktarma istasyonu ve itfaiye binaları gibi toplam 121 projenin kentin yaşam standardını daha üst seviyelere taşıyacağını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Mayıs 2024 Pazar 10 22Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 28Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Az Bulutlu