REKLAMI GEÇ

Bağladığı köpeği sopayla dövmüştü, sosyal medyadan kendini savundu

Bağladığı köpeği sopayla dövmüştü, sosyal medyadan kendini savundu

Hallaçlar Mahallesi’nde bahçesine bağladığı köpeği sopayla döven ve hakkında soruşturma başlatılan Fehmi A. sosyal medyadan kendini savundu, kümes hayvanlarına saldırdığı için kızgınlıkla iki kez vurduğunu öne sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2019 Cuma, 08:55

Merkezefendi’nin Hallaçlar Mahallesi 3036 sokakta oturan Fehmi A. bahçesine giren köpeği bağlayıp sopayla döverken görüntülenmişti. Olayın sosyal medyada yayınlanmasının ardından köpek Sokak Hayvanları Kliniği’ne alınırken, Fehmi A. hakkında da adli ve idari soruşturma başlatılmıştı.

SOSYAL MEDYADAN KENDİNİ SAVUNDU
Fehmi A. sosyal medyadan gelen tepkiler ve hakkında soruşturma açılmasının ardından kendini savundu. Sosyal medya hesabından iddialara cevap veren Fehmi A. köpeğin 6 ay içinde 100’e yakın kümes hayvanını telef ettiğini, kendisine ve çocuklarına saldırdığını öne sürdü.

Defalarca köpeğin alınması için başvuru yaptığını, ancak hiçbir sonuç alamadığını iddia eden Fehmi A. olay günü de 11 kez aradığını, ancak yine gelenin olmadığını öne sürdü.

Fehmi A. “Olay günü ben evde yokken köpek yine bahçeye girmiş, kümesin tellerini parçalamış ve komşum köpeği tutarak bağlamış. Onlarca tavuğum başka bir köpek tarafından telef edilmiş. Olayın siniri ile 2 kez vurdum” açıklaması yaptı.

Kendisi hakkında sosyal medyada hakaret içeren yorumlar yapanları savcılığa şikayet edeceğini de ifade eden Fehmi A. “Olayın iç yüzünü bilmeden yorum yazan, bana ve aileme hakaret edenler hakkında dava açacağım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu